4 grunner til at Hive er en revolusjonerende Bitcoin Wallet | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

4 grunner til at Hive er en revolusjonerende Bitcoin Wallet

4 grunner til at Hive er en revolusjonerende Bitcoin Wallet

Konkurransen blir hard på Bitcoinwallet marken, med vellykkede utfordrere nå kommer fra alle kanter av spekteret - spesielt siden Apples klarsignal for Bitcoin lommebøker på iOS. Nå som vi har rikelig med muligheter for lagring av Bitcoin på nesten hvilken som helst enhet, er det neste logiske skrittet for å finne ut hvilke som er de beste.

Jeg har tidligere vurdert Hive Bitcoin walletand ga det en svært positiv vurdering. Men at anmeldelse var for Android app bare, og flere updateshave skjedd siden da i Hive land - særlig utgivelsen av en web lommebok som kjører på HTML5 og er kompatibel med alle moderne nettlesere og til og med mobile enheter.

Dette stykket vil skissere fire forskjellige funksjoner som gjør Hive en potensielt revolusjonerende Bitcoin lommebok. Riktignok to av disse funksjonene er bare delvis fleshed ut, er det siste man bare et forslag, og ikke alle funksjoner er tilgjengelig på tvers av alle enheter akkurat nå. Men til sammen helheten av Hive funksjonalitet representerer et betydelig hopp fremover i hva Bitcoin lommebøker er i stand til.

1. Innovative Security Solutions

Hive web applicationsports en strømlinjeformet HTML5 grensesnitt og en HD lommebok. I dette tilfellet har HD ikke stå for “high definition”, men heller “hierarkisk deterministisk” - et teknisk begrep for lommeboken evne til å gjenopprette seg selv med bare en 12-ord passord.

I hovedsak betyr dette lommeboken aldri trenger å bli sikkerhetskopiert, fordi brukeren kun trenger å huske eller skrive ned en bestemt kombinasjon av ord. Med det eneste 12-ord passord, kan deres Hive web lommebok nås fra hvilken som helst datamaskin eller HTML5-kompatibel enhet med en Internett-tilkobling.

Denne typen sikkerhet betyr at brukeren er i full kontroll over sin Bitcoin. Private nøkler lagres ikke på en sentralisert server, og det er ingen grunn til å stole på Gmail eller Dropbox med en backup fil. Lommeboken er evig på blockchain, og alltid tilgjengelig med HD-passord.

Dette er et relativt nytt tillegg til Bitcoin-protokollen - kalt BIP32 - og har bare blitt gjennomført med noen lommebok klienter, for eksempel Electrum. Men funksjonen er en veldig velkommen tillegg til bikube, og vil bidra til å forenkle sikkerheten for uformelle Bitcoin brukere.

2. Multiple kryptovaluta Support

Hive web app også lansert med en unik funksjon for en Bitcoin lommebok - støtte for ulike cryptocurrencies, alle lagret i samme lommebok. Akkurat nå er det bare støtte for Bitcoin og litecoin, men utviklerne ønsker å legge til så mange cryptocurrencies som mulig. De kan også lage en frittstående APIthat kan koble opp med nesten alle blockchain og spørre det som en database.

Ikke bare utviklerne ønsker å inkludere andre populære altcoinssuch som Blackcoin, men også egendefinerte verdier skapt av Crypto 2,0 plattformer som Counterpartyand Ethereum. Tenk å kunne søke opp desentraliserte selskapets aksjer, rett fra Hive Bitcoin lommeboken.

En slik omni-lommebok ville være virkelig nyskapende fordi akkurat nå er det svært begrensede muligheter for lagring av flere mynter. Man kan enten laste ned og installere hver mynt Qt desktop klient - upraktisk og ofte ressurskrevende - eller bare holde mynter på en sentralisert handel nettsted som Cryptsy eller Mintpal.

Å ha en sikker måte å lagre flere typer mynter på ett sted ville være et alvorlig velsignelse for kryptovaluta samfunnet. Dette ville gjengi tradisjonelle Qt lommebøker foreldet for noe, men hele blockchain lagring, gruvedrift og prege. Det vil også eliminere risikoen for å tape penger i hacking angrep på sentraliserte børser.

3. Innebygd App Store

Hive er den første Bitcoin lommeboken for å ha innfødte integrering av tredjeparts applikasjoner, slik som Bitstamp handel nettstedet eller minefelt gambling spill. Jeg fablet om denne funksjonen i min anmeldelse av Hive, og jeg tror fortsatt at det er en av de kuleste funksjonene i enhver lommebok akkurat nå.

App Store er fortsatt begrenset til en håndfull apps på dette punktet, og ingen av dem er spesielt revolusjonerende. Men dette vil endre seg når appen får mer popularitet, og utviklerne begynner porting sine web-tjenester på Hive plattform for å få tilgang til den demografiske.

Noen muligheter som jeg kan forestille inkludere full blåst gambling apps med spilleautomater, blackjack og Texas Hold'em (Seals med klubber, anyone?); personvern-Forsterker som CoinJoin og DarkWallet; og desentraliserte markedsplasser som OpenBazaar. Med digital valuta og et vidåpent app-plattform, er himmelen virkelig grensen.

Strukturen utviklere gir en nyttig guide på GitHubfor lage native applikasjoner, som er essensielt bare bunter av CSS, HTML eller Javascript-kode som kjører i et vindu inne Hive. Som guide sier: “Du kan bruke de fleste funksjonene du forventer fra en standard moderne nettleser.”

4. Funksjons Basert crowdfunding (Forslag)

Litt over to uker siden, en Hive utvikleren lagt ut på GitHub en idé for å heve moneyfor målrettet utvikling av konkrete Hive funksjoner. Dette vil gjøre det mulig givere til hovedsak stemme på hva de ønsker utviklerne å jobbe med, og direkte støtte bestemte tillegg til Hive funksjonalitet.

Betyr denne visjonen om crowdfunding høres kjent ut? Det bør fordi det er svært lik Mike Hearns Lighthouse- som når den slippes, vil hjelpe mennesker til å direkte finansiere konkrete oppgraderinger til Bitcoin kjernen protokollen at de ønsker Hearn å jobbe på. Det er en modell av crowdfunding som skal forbedre den ofte frittliggende forhold som utviklerne har med sine brukere.

Mike Hearn stemte i på Hive er crowdfunding innlegg, forklarer hvordan hans Lighthouse-prosjektet fungerer og om det ville være kompatibel med Hive visjon om midler lommebok oppgraderinger. Hearn avsluttet med en lang kommentar som forklarer de nødvendige skritt som ville være nødvendig for å integrere fyrtårn i Hive.

Imidlertid bemerker Hearn som “Fyrtårnet er ikke åpen kildekode ennå, så de ovennevnte plan er ikke gjennomførbart før det er.” Dette er fordi Hearn ønsker å tjene så mye penger som mulig av Lighthouse før du åpner det opp for verden. Det kan derfor være en stund før Hive har tilgang til den aktuelle crowdfunding metode.

Tar Bitcoin lommebøker til neste nivå

Disse har vært bare en håndfull av nåværende og kommende Hive funksjoner som fanget mitt øye nylig - surfer på Hive er GitHub profil utbytter enda flere forslag til funksjoner som kan bli implementert i fremtiden.

Det er en spennende tid hvor vi kan se i sanntid hvordan utviklere er å finne opp nye måter å la oss bruke våre penger, og selv være i stand til å samhandle direkte og foreslå forbedringer. En slik framgang kommer til å skje enda raskere som tiden utvikler seg og konkurransen blir skjerpet.

Resultatet vil være fullt tilpasssmartphone apps som gjør det utrolig enkelt og praktisk å sende og manipulere ens penger på noen måte tenkelig. Det er en stor fremtid faktisk, og Hive er med på å bane vei.

Relaterte nyheter


Post Altcoin

Forklarer lavprisen på Reddcoin, og et kall for gjennomsiktighet

Post Altcoin

Innføring av Ecuadors offisielle, statlige sanksjonerte kryptokurrency

Post Altcoin

Hva er Darkcoin, The Anonymous Currency?

Post Altcoin

Potcoin er hvor det er på! En introduksjon til Potcoin

Post Altcoin

Den komplette veiledningen til å velge din Litecoin Wallet

Post Altcoin

Cloud Mining - lønnsomt eller en evolusjon av en svindel?

Post Altcoin

Den 6 beste Bitcoin gruveprogramvaren

Post Altcoin

Hva er Altcoins?

Post Altcoin

The Rise of Potcoin

Post Altcoin

Hvordan kjøpe Monero i 3 enkle trinn: En nybegynners guide

Post Altcoin

Fire fakta om Bitcoin lommebøker som du må vite

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) er nå bevæpnet med multisig