4 enkle trinn for å akseptere Bitcoin i virksomheten din | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

4 enkle trinn for å akseptere Bitcoin i virksomheten din

4 enkle trinn for å akseptere Bitcoin i virksomheten din

Så du har besluttet å akseptere Bitcoin i din virksomhet, awesome! I dag er det over 100 000 businessesworldwide som godtar Bitcoin. Akseptere Bitcoins betyr ikke at du faktisk må eier Bitcoins. En rekke tjenester der ute tillate deg å akseptere Bitcoin bare som en form for betaling og deretter umiddelbart sende deg beløpet betalt i dollar, euro eller hva valuta du velger.

Nå la meg gi deg en kort oversikt over hvilke skritt du må ta for å komme i gang med å akseptere Bitcoins.

Steg 1 - Finn en kjøpmann løsningsleverandør

En Bitcoin kjøpmann løsningsleverandør er i utgangspunktet et selskap som vil godta Bitcoins for din og deretter konvertere dem til din egen valuta. Du kan også velge å holde Bitcoins og ikke konvertere dem til tradisjonell valuta.

En god leverandør vil også gi deg en POS (point of sale) integrering - som betyr en måte å lade dine kunder uten avbrudd vanlig salg trakt.

Et godt eksempel på dette ville være Bitpay som gir deg en POS app for butikken din (hvis du har en murstein og mørtel en) eller en plugin for ditt nettsted. Hvis du eier en murstein og mørtel butikken det er anbefalt å holde en iPhone eller iPad ved siden av den "vanlige" kassaapparat med betalingen app. Noen leverandør (f.eks Coinkite) vil forsyne deg med en fysisk betalingsterminal slik at du ikke trenger noe annet.

Trinn 3 - Regnskap

Du bør ta kontakt med revisor om regelverket for å godta Bitcoinin landet ditt. Ulike land har ulike tilnærminger mot Bitcoin og dette bør bestemmes personlig basert på posisjonen din. Dette er også relevant som hva du skal skrive ut på fakturaene som betalingsmåte.

Trinn 4 - Sett opp et skilt :)

Sist men ikke minst at kundene vet at du godtar Bitcoin. Hvis du har en nettbutikk kan du bruke den offisielle logoen som vist her:

Eller hvis du har en murstein og mørtel butikken kan du skrive ut. Dette vil ikke bare varsle folk at du nå tar en ny form for betaling, men vil også hjelpe Bitcoin økonomien generelt som flere mennesker vil være åpen for å motta betalinger i Bitcoin (fordi de vet de har hvor du skal bruke det).

Det er det! Ganske enkelt ikke sant? Hvis du har flere spørsmål om hvordan man skal begynne å akseptere Bitcoins er du velkommen til å dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterte nyheter


Post Altcoin

Den 6 beste Bitcoin gruveprogramvaren

Post Altcoin

Bit-thereum - Potensialet av Bitcoin, Ethereum og Orisi, del to

Post Altcoin

6 Bitcoin trading tutorials verdt å lese

Post Altcoin

Kjøp Peercoin med Paypal eller kredittkort

Post Altcoin

Slik får du en tilpasset Bitcoin-adresse

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar er klar til å gå

Post Altcoin

Hva er Altcoins?

Post Altcoin

Gavin Andresen viser deg hvordan du implementerer en tofaktors beskyttelse av lommebokfilene

Post Altcoin

Hvordan kjøpe Ripple (XRP) i 3 enkle trinn - En nybegynners guide

Post Altcoin

Hvordan kjøpe Monero i 3 enkle trinn: En nybegynners guide

Post Altcoin

Introduksjon til Bitcoin trading

Post Altcoin

Digital Valuta Ukentlig Rundown - Første utgave