6 trinn for å vurdere om en alternativ kryptokurrency er verdt investeringen | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

6 trinn for å vurdere om en alternativ kryptokurrency er verdt investeringen

6 trinn for å vurdere om en alternativ kryptokurrency er verdt investeringen

Som trofaste lesere av 99Bitcoins, har du sannsynligvis allerede vet at i tillegg Bitcoin er det i dag over 600 alternative cryptocurrencies i markedet. Bitcoin kilde-kode, som er åpen kildekode og offentlig tilgjengelig på Github, kan kopieres fritt av alle som er interessert i å skape sin egen mynt.

Spørsmålet som mange har er at med så mange alternativer, hvordan skal vi vurdere hvilke som er verdt å studere og kjøpe? Tross alt, med hver mynt har sin egen pris, er det absolutt føles som en 24/7 aksjemarkedet.

Jeg vil forsøke å gå gjennom noen av de faktorene som vi på CoinGeckouse i å vurdere altcoins.

1. Teknisk og monetære regler innovasjon

Noen mennesker har den oppfatning at Bitcoin maksimale cap på 21 millioner mynter er en begrensende faktor fordi folk føler seg dårlig mottaks bare 0,0001 BTC på ett punkt. Dogecoin, for eksempel, har en total tilførsel av 100 milliarder dogecoins som hadde vært fullt minelagt innen midten av 2015. Det heller ikke har en hard cap og anslås å vokse med 5.256 milliarder mynter hvert år etter å ha nådd 100 milliarder. Endringene i monetære regler skaper en helt annen økonomisk incitament for altcoin.

Andre mynter anvendes en annen nøkkeltransformeringsalgoritme helt. Peercoin, for eksempel bruker proof-of-stake istedenfor proof-of-arbeid, mens Ethereumis en kryptovaluta som er utformet fra bunnen uten gaffel noe kode fra Bitcoin og er også Turing-fullført. Det er mange interessante innovasjoner skjer i altcoin verden som kan være gunstig for den totale økosystemet og starter på dette grunnlaget vil være et godt første skritt i å vurdere altcoins.

2. Utvikling aktivitet

En måte å måle om en bestemt altcoin har en god fremtid er å se på utviklingen aktivitet. En mynt med en aktiv utviklingsteam vil skyve ut oppdateringer og patching bugs hele tiden.

Vi kan se at Bitcoin har den mest aktive utviklingsteam. All utvikling arbeid er gjort offentlig via Github depot og man kan sjekke om noen av mynten utviklerne er "sover". Fordi mange mynter er “delte” fra Bitcoin, er det spesielt viktig for utviklere å være å skyve oppdateringer når en feil er funnet i Bitcoin fordi det vil nesten helt sikkert påvirke altcoin også siden de deler stort sett lik kodebasen.

 

3. Felles styrke

En mynt uten et fellesskap vil ikke ha noen verdi overhodet, fordi ingen vil være med altcoin. Ser gjennom fora som Bitcointalk, vil du legge merke til at mange vil hevde at deres altcoin har den beste samfunnet, men den beste måten å måle størrelsen på samfunnet er å se på tallene.

Det er vanskelig å si at mynten X har Y antall brukere på grunn av sin desentraliserte natur. Imidlertid kan man bruke proxyer ved beregning av størrelsen på samfunnet ved å se på antall Facebook liker, Twitter tilhengere og Reddit aktivitet.

4. Handelsvolum og likviditet

Like viktig er å se om det er noen handelsaktivitet rundt altcoin. Det er ingen vits å holde tusenvis av dollar verdt av en altcoin hvis ingen handler det og det er svært lav sjanse for å avslutte din nåværende posisjon i markedet.

Det vil være ville svingninger i pris når et beløp er kjøpt og solgt, og denne volatiliteten er ikke bra for å opprettholde verdien av altcoin beholdninger.

5. Børsverdi

Mynter med lav markedsverdi lett kan manipuleres av folk som planlegger å organisere pumper og dumper triks. Man kan miste mye penger hvis utsatt for løgnene som disse menneskene presse ut.

Mynter med en større markedsverdi vil bli vanskeligere å være manipulere som det vil kreve en betydelig større kapitalbase til å manipulere prisen.

6. Allmenn interesse

Endelig bør man også vurdere hvor populær mynten er i World Wide Web. Et raskt søk på mynten navn på Google eller Bing vil vise hvor mange resultater finnes om mynten. Etablerte mynter som Bitcoin vil ha millioner av søkeresultater som viser modenhet av mynten, mens små mynter vil ha svært lite å vise.

Det samme kan sies ved å se på populariteten av mynten offisielle nettside på Alexa. Bitcoin.org, er den offisielle nettsiden til Bitcoin svært populære i verden, rangering som Alexa 14,175thmost populære nettsiden på planeten i skrivende stund.

Jeg håper at nå er du klar over noen høyt nivå måter å evaluere altcoins basert på denne artikkelen. Men det er mange andre måter å evaluere altcoins som vil kreve videre forskning.

Selv om altcoin økosystem er fylt med mange svindel - så gjør du være ekstra forsiktig når du navigerer denne plassen - det kan også være svært innbringende hvis du gjør leksene dine rett. Ikke tro på alt du leser og alltid gjøre din due diligence ved å se etter fakta og data om CoinGecko og andre nettsteder.

Relaterte nyheter


Post Altcoin

Introduksjon til Bitcoin trading

Post Altcoin

Slik beskytter du din Bitcoin lommebok

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz av Vertcoin-idrettsutøver

Post Altcoin

Forskere ber om Bitcoin & Dogecoin Donasjoner

Post Altcoin

Er Dogecoin Dead? Eller vil Doge stige igjen?

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) en State of the Art, Anonym Cryptocurrency

Post Altcoin

Anonymitet for Cryptocurrencies Part I - Eksisterende protokoller og Zerocoin

Post Altcoin

Bitcoin lommebøker: foretrekker du nettbasert programvare, eller vil du heller gå mobilt?

Post Altcoin

Myriads EasyMiner bringer Myriadcoin til nye markeder

Post Altcoin

Bitcoin daglig rapport: CheapAir godtar Dogecoin og Litecoin, DigitalTangible Gold til Bitcoin Exchange og mer

Post Altcoin

Hvordan kjøpe IOTA: En grunnleggende nybegynners guide

Post Altcoin

6 tips for å hjelpe deg med å reise med bitcoin