Ønsker du å jobbe og bli betalt i Bitcoin? Her er seks nettsteder som kan hjelpe deg | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Ønsker du å jobbe og bli betalt i Bitcoin? Her er seks nettsteder som kan hjelpe deg

Ønsker du å jobbe og bli betalt i Bitcoin? Her er seks nettsteder som kan hjelpe deg

Med Bitcoin galskap vokser hver dag, hvorfor ikke begynne å jobbe i bytte for kryptovaluta? Virker som en god idé, spesielt hvis du er en freelance arbeidstaker.

At det hvorfor Bitcoin Examiner ønsker å vise deg seks utrolige plattformer som kan hjelpe deg med å finne jobb opportunitiesand får betalt med den mest berømte virtuell mynt i verden. Ifølge CottonTailMarketing.com, disse er noen av de beste online stedene å lete etter arbeid og få spesielle belønninger.

1. Bittask.com

 

Det er trolig den mest kjente plattform i sitt slag. Bittask.com, populært kalt Work For Bitcoin, nådde 10.000 registrerte brukere tilbake i juli og er super enkel å bruke, om du trenger arbeid betalt i Bitcoins eller du trenger en profesjonell som kan fungere for deg.

2. Coinality.com

En plattform veldig lik den forrige alternativ. I dette tilfellet er Coinality tilbyr nå en belønning på 0,005 BTC til enhver arbeidsgiver som poster et jobbtilbud. Belønningen er midlertidig og har til hensikt å fremme nettstedet, så hvis du har en jobb og trenger en profesjonell, hvorfor ikke ta sjansen?

3. BitGigs.com

BitGigs.com er en av favoritt plattformer for fagfolk som ønsker å tilby sine tjenester i bytte for Bitcoin. Mangfoldet av arbeidsplasser er også større her, ikke så fokusert på de kryptovaluta og teknologi felt.

4. Bitcoinjobs.com

Denne plattformen er litt forskjellig fra de tidligere nettsteder, som opererer som en fri og samarbeids jobb bord. Men det er alltid godt å vite alle alternativ.

5. Bitcointalk.org

Forumet BitcoinTalk.org har nyttige tjenester bord hvor du kan se etter jobber rundt om i verden som er betalt i Bitcoins.

6. Reddit - Jobs4Bitcoins.com

Plattformen Reddit har også en service ombord heter Jobs4Bitcoins, hvor brukerne kan legge inn sine jobbtilbud eller annonsere de er ute etter en jobb i deres fagfelt.De gylne reglene: En grunnleggende veiledning for å kjøpe og bruke BitcoinsHer er en obligatorisk artikkel for ethvert nettsted om Bitcoins, som våre 99Bitcoins. Hvis du er en av de nye digitale valuta elskere, må du lære hvordan du skal kjøpe, overføre og bruke Bitcoins.

Først av alt, glem om gruvedrift prosessen. Opprette Bitcoins er ikke lenger et gyldig alternativ, siden det krever spesiell gruvedrift hardwareand en stor operasjon. Minst, er det disse reglene hvis du ønsker å ha noen fortjeneste.

Det neste valget er å kjøpe Bitcoins, ved å sende noen penger til en Bitcoin utveksling. Den mest kjente er Kraken eller Bitstamp. Men, hvis du ønsker å ta en titt på alle alternativene, gå til Bitcoin Charts.

Deretter begynner å bruke ekte penger og glemme kreditt cards.Wire overføringer er det beste valget, på grunn av kredittkort farene og relaterte svindel. Så, overføre at penger og få noen amerikanske dollar til din online konto på en av de nettstedene som er nevnt ovenfor, som vil (selvsagt) tjene en liten provisjon.

Bare følg nettstedets retninger, og du vil få Bitcoins nesten umiddelbart. Deretter vil du ønsker å bruke dem, så du må få en Bitcoin lommebok. Få en som Coinbase eller Blockchain.info. Denne lommeboken vil være all yours, og har referanser til den digitale valuta. Men hvis du mister den, mister du alle pengene dine. Akkurat som i den virkelige verden.

Nå, lære hvordan å sende penger. Hver lommebok har en addressto hvor du kan sende Bitcoins. Hvis synkroniseringsprosessen tar en stund, ikke bekymre deg. Det er vanligvis noe som kan ta flere timer.

De neste trinnene er enkle. For eksempel, hvis du ønsker å overføre penger til en annen konto, trenger du en adresse og det er i utgangspunktet det. Bare vær oppmerksom på at transaksjoner ta en stund.

Å kjøpe noe med digital valuta, trenger du bare å se etter en "store" som godtar Bitcoins. Du må følge instruksjonene, og i dette tilfellet bruker BitPay, verktøyet som håndterer alle Bitcoin betalinger. Deretter vil du motta en adresse til hvor du må sende penger, for å få produktet. Bare gå til lommeboken og kjøpe det du trenger. Enkelt er det!

Via zdnet.com


Ny på Bitcoin? 5 feil du bør unngå2. Hold alle dine Bitcoins på ett sted uten forsvarlig sikkerhet

Når du har din Bitcoins ut av utveksling sørge for ikke å legge alle eggene i en kurv. Hvis du bare har noen så er det ikke dårlig, men hvis du har investert et betydelig beløp i Bitcoin det ville være lurt å spre dem mellom ulike lommebøker. Sørg også for at du skal sikre din walletsso at de er vanskeligere å hacke. En god idé kan være å lage en papir walletand holde det på et trygt sted.

3. Panikk over pris endringer

Bitcoin er en valuta, men ikke en veldig stabil ennå. Det er veldig vanlig å se prisendringer på opp til $ 100 per dag, så ingen grunn til panikk hver gang du ser en $ 30 dråpe. I et to års perspektiv, er Bitcoin gradvis og konsekvent fortsetter å stige, selv om det kan være noen oppturer og nedturer i midten. Etter de første 2 radikale endringer vil du bli vant til svingninger i denne valutaen.

4. Hoppe fra en Crypto valutaen til et annet

Hver dag et annet Altcoincomes ut og folk er alle hyped om det. Problemet er at de fleste av disse Altcoins er ikke så godt etablert som Bitcoin, og dette kan føre til svindel eller bare dårlige investeringer. For mange Altcoin Pump og Dumpscams er forekommende og hvis du bare har hørt om Bitcoin så har du mer enn en håndfull å håndtere. Mitt forslag til deg er å velge en mynt du tror på (det kan ikke engang være Bitcoin) og hold deg til den.

5. Ikke Utdanne deg selv nok / lytte til Media

Relaterte nyheter


Post Altcoin

SpaceBIT å gi en ny måte å finansiere Space Exploration

Post Altcoin

Selg Litecoins med Paypal for Cash USD eller EUR

Post Altcoin

The Ripple Implosion

Post Altcoin

Anonymitet av Cryptocurrencies Part II - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Hvorfor Reddcoin er den sosiale valutaen

Post Altcoin

Dogecoin akseptert av Twitch.tv!

Post Altcoin

Hvordan få din første bitcoin i dag

Post Altcoin

Dogecon SF: En parti som var overraskende alvorlig

Post Altcoin

Multisig: En nybegynner guide

Post Altcoin

Reddcoins vekst i året på Bitcoin Bear Market

Post Altcoin

Hvordan kjøpe Monero i 3 enkle trinn: En nybegynners guide

Post Altcoin

Slik analyserer du Bitcoins pris som en proff