2018 Prognoser: Bitcoin vil Crash-CTech | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

2018 Prognoser: Bitcoin vil Crash-CTech

2018 Prognoser: Bitcoin vil Crash-CTech

Det er tydelig at fra nå Bitcoin er ikke ofte brukt for transaksjoner (unntatt for ulovlig aktivitet), og det er svært lite sannsynlig at dette vil endre i overskuelig fremtid. Det vi sitter igjen med er en butikk-of-verdi mekanisme, som noen vil hevde, er lik gull, men ikke bedre på noen måte, i en alder av ETF, når gull omsettes digitalt.

Folk som kjøper Bitcoin i disse dager er i hovedsak spekulere, tro at cryptocurrencies er ny og enkel måte å bli rik. Men på et tidspunkt, vil prisen slutte å gå opp, og da vil folk bli sittende fast med en “valuta” som har null bruk.

Lovtale gjort byAmit Karp4 trinn for å holde dine bitcoins tryggeBruk disse 4 trinnene for å unngå tyveri og holde Bitcoins trygt.

Trinn 1 - Velg et sterkt passord for Bitcoin lommebok

Mange mennesker komme inn i vanen med å velge det samme passordet for alle sine elektroniske kontoer. Dette setter dine Bitcoins i fare. Velg et sterkt passord for Bitcoin lommebok. Du kan bruke programvare som 1Password eller Roboform å opprette og lagre passordene dine for deg - denne måten vil du aldri bruke det samme passordet to ganger igjen.

Trinn 2 - Bruk 2-faktor autentisering

De fleste online Bitcoin lommebøker gi mulighet for en to-faktor autentiseringsprosess. Dette betyr at når du logger deg på at du er pålagt å autentisere deg selv med et ekstra trinn annet enn passordet ditt. Mesteparten av tiden vil dette være en bekreftelse tekstmelding sendes til telefonen din. Selv om dette kan føle tungvint til tider, ved å anvende 2-faktor autentisering reduserer risikoen for tyveri drastisk.

Trinn 3 - Backup din Bitcoin lommebok

En sikkerhetskopi av dine walletcan beskytte deg mot datafeil og mange menneskelige feil. Det kan også tillate deg å gjenopprette lommeboken etter mobilen eller datamaskinen ble stjålet hvis du holder lommeboken kryptert.

Trinn 4 - Bruk kald lagring for store mengder Bitcoins

Hvis lommeboken lagrer en stor mengde Bitcoins sørge for å holde den i det som kalles kald lagring. Kjølelager betyr lommeboken ikke er tilstede på nettet eller på en annen datamaskin. Et eksempel på kjølelager kan være et papir lommebok eller en flash-enhet som har den private nøkkelen krypteres på den.


Vinn € 40 i Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo EditionOppdatering: Dette giveaway er avsluttet og vinneren er Rendy Marandhika fra Cianjur, Indonesia. Rendy valgte å akseptere € 40 i Bitcoins (lenke til transaksjon). Takk alle for å delta og bli med oss ​​neste måned i en annen giveaway.

Aprils giveaway er på den måten og denne måneden gir vi bort en Ledger lommebok Nano "Duo Edition". For de av dere som ikke vet hva Ledger er, er det en hardware lommebok som lar deg trygt lagre du Bitcoins på den. Vi har nylig gjennomgått den her.

Selv om du eier en Ledgerwallet du kan fremdeles gå inn siden vinneren vil være i stand til å velge mellom å få en faktisk Ledger lommebok eller € 40 i Bitcoin.

Konkurransen er ganske rett frem:

  1. Svar på et enkelt spørsmål å bevise at du er et menneske
  2. Skriv inn din e-postadresse for å abonnere på 99Bitcoins
  3. Klikk på linken i e-postbekreftelsen vi sender deg
  4. Du er med!

Husk at når du oppgir e du faktisk abonnerer på 99Bitcoins' e-postliste - dette betyr at du vil få oppdateringer fra bloggen om to ganger i uken. Vi har nesten aldri sende ut reklame ting, og du kan når som helst melde, så valget er ditt.

Etter inntasting sjekke innboksen din for instruksjoner.

Hvis du ikke finner vår epost prøve å sjekke spam-mappen som det kan ha ved et uhell kom dit. Hvis du bruker Gmail sørg for å dra e-post til "Primary" hvis den falt i "Kampanjer" tab" - på denne måten vil du ikke gå glipp av hvis vi sende deg en e-post som du har vunnet (en av de siste vinnerne ikke fikk prisen fordi han ikke svare på vår vinner e-post).

Husk -Hvis du vinner, vil vi emailyouat denne adressen, hvis vi ikke hører fra deg innen 48 timer vi går videre til neste person i køen.


5 gyldne regler for å følge når du kjøper bitcoinsFølg disse fem gyldne å unngå svindel når du kjøper Bitcoins.

Regel # 1 - Sjekk troverdigheten din Bitcoin selger.

Når du kjøper fra en person validere sitt omdømme ved å vurdere deres trader profil hvis det er tilgjengelig. Be om en Facebook, Linkedin eller andre sosiale nettverk profil for å å fastslå det er en faktisk person bak skjermen. Som en tommelfingerregel aldri kjøpe Bitcoins fra noen som du ikke kan gjøre rede for deres troverdighet.

Hvis du kjøper på en børs, sjekk for utveksling navn og ordet “vurderinger”. Leter du etter vurderinger om utveksling og enkeltpersoner i Bitcointalk forum kan også gi verdifull innsikt.

Regel # 2 - Dokument alt

Siden Bitcoin er noe untraceable som kontanter, i tilfelle av bedrageri vil det være vanskelig å bevise konkrete påstandene. Sørg for at du dokumentere din kommunikasjon med selgeren på en måte som vil være lett å presentere om nødvendig senere.

Regel # 3 - Vent på en bekreftelse før levere over penger

For små og mellom transaksjonen er det anbefalt å vente i minst en bekreftelse før du sender betalingen. For større transaksjoner, må du vente minst 6 bekreftelser.

Regel # 4 - Bruk sperret når det trengs

Når gjennomføring av store transaksjoner med personer bruker en Bitcoin sperret tjenesten å holde på pengene dine til du får den nødvendige mengden av bekreftelser. På denne måten pengene vil være i forvaring av en betrodd tredje part til du motta Bitcoins.

Regel # 5 - ALDRI la pengene på en utveksling

Hvis du kjøper Bitcoins på en utveksling sørge for å flytte Bitcoin til din egen private Bitcoin lommebok i det øyeblikket du får dem. ALDRI la Bitcoins inne en børs, kan dette resultere i miste av Bitcoins på grunn av tyveri eller svindel.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Merchant Services, og Money Service Virksomheter, Springing Up

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farene ved Fraksjonal Reserve Banking

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs og Robocoin: Blunders i Bitcoin Business

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: En nybegynnerveiledning

Post Bitcoin

BTCRobot - Automated Bitcoin Trading Software Bot gjennomgang

Post Bitcoin

Bitcoin som en vare: Lisens til skatt?

Post Bitcoin

Mynt Kort Ukentlig Bitcoin Prisrapport: 14.-20. 2014, 2014

Post Bitcoin

Endelig en enkel måte å sende Bitcoin på Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Bitcoin betalinger for Newegg.ca, Apriva Partners med GoCoin og mer

Post Bitcoin

Bitcoin daglig rapport: Canabis Road Hacked, Korbit hever $ 3M, Bitcoin Spending PAC, og mer

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: IJKs av BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Price Analysis: Sideways Action fortsetter