Slik godtar du Bitcoin-donasjoner på bloggen din | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Slik godtar du Bitcoin-donasjoner på bloggen din

Slik godtar du Bitcoin-donasjoner på bloggen din

Godta Bitcoin donasjoner

Har du nylig hørt om et nytt system som kalles Bitcoin? Bitcoin kan defineres som en ny digital valuta som er innført på nettet. Den digitale valutaen er en effektiv og sikker form for å betale på nettet. Åpen kildekode er en sikker vei til å foreta innbetalinger. Den kan brukes på ulike plattformer for eksempel gambling nettside hvor Bitcoin har blitt en populær transaksjonsenhet. Hvordan akseptere Bitcoin donationsis ett av spørsmålene mange webmastere spør. Akseptere Bitcoin som donasjon er sikkert veldig viktig for webansvarlige nå mer enn noensinne, som flere mennesker flytter til elektroniske betalinger.

Godta Bitcoin Donasjoner - Hva er det?

Mange teknisk kunnskapsrike enkeltpersoner har allerede skiftet til å bruke Bitcoin, men hva med de som fortsatt er nye til ideen? En ny trend som nylig har oppstått er med hensyn til Bitcoin donasjoner. Hvordan akseptere Bitcoin donationson nettet? Så mange spørsmål, og du sitter igjen clueless så her er noen tips som vil hjelpe deg i å gjøre Bitcoin donasjoner. Denne innovative konseptet med å akseptere penger bidrar til å gjøre verden betalinger raskt, sikkert og enkelt. Det består av peer-til-peer-teknologi uten å bli overvåket av en sentral autoritet eller banker. Hvis du håndterer et nettsted hvor donasjoner kan aksepteres da ved hjelp av Bitcoin, blir prosessen relativt enkelt.

Hvordan Godta Bitcoin donasjoner?

Godta Bitcoin donationsin form av United State dollar (USD), euro eller noen annen form for valuta til en standard valutakurs. For tiden er det over 12 millioner Bitcoins i omløp der de fleste av brukerne omfatter av forretningsmenn. Store medier er allerede etterforsker den økende populariteten til Bitcoin donasjoner. Ved hjelp av en rekke effektive verktøy som konverterer innbetalinger til Bitcoin valuta, er alt du trenger en Bitcoin forlengelse.

Bitcoin Donasjon Tools

1. Donasjoner av variable mengder kan gjøres ved hjelp av en bildeadresse som støtter en kobling Bitcoin og en spesifikk donasjon. Den Bitcoin QR codeimage kan plasseres på nettstedet ditt som også gjør det mulig for brukerne å foreta donasjoner ved hjelp av sine smarttelefoner. For å sikre Bitcoin donasjon er det viktig å opprettholde et sikkert miljø.

Merk: Lag Bitcoin donasjon knappen for ditt nettsted / blogg. Når du har registrert deg vil du være å gi Bitcoin donasjon knapper og Bitcoin QR-kode på bildet for å legge til nettstedet ditt. Jeg vil anbefale å legge både for bekvemmelighet. Donasjon knapper, Bitcoin-adresse, og QR-kode image se slik ut:

Innsiden av at QR-kode er en Bitcoin adresse som ser slik ut: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. For å godta Bitcoin donasjoner på området da et annet alternativ kan være i form av en donasjon teller. Ved å plassere en donert så langt' etikett på nettstedet ditt som en del av en kampanje. Etiketten kan indikere en tidsramme og et standard beløp for donasjon brukere ønsker å plassere. Handlekurven plug-ins kan være det perfekte svaret på spørsmålet ditt også.

Merk: Bruk blockexplorer.comto få en Bitcoin donasjon teller. De har instruksjoner der. 

3. Betalings knapper direkte legge Bitcoin transaksjoner på nettstedet ditt. Betalingen knappen utgangspunktet åpner et overlegg som kan kontrolleres før betalingen er mottatt. Betalings sider som ligner på knapper direkte ta brukeren til en online spesiell betalingsside. Betalings iFrames spesielt behandle betalingen direkte uten å åpne pop-ups.

Mens du prøver å forstå Bitcoin donasjoner, må du sørge for at nettstedet ditt er sikkert! Standard nettside sikkerhet understreker behovet for å ha full kontroll over transaksjoner gjort. En Bitcoin-adresse kan lett bli fanget opp under publikasjon som kan styre pengene over til et annet domene. Hvis du ønsker å vite hvordan å akseptere Bitcoin donationsand ivareta hver betaling deretter gjøre bruk av en HTTPS sertifikat som lovlig beskytter nettstedet fra uheldige hendelser.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Er Bitcoin Mining verdt det?

Post Bitcoin

Bitcoin og overgangen til penger

Post Bitcoin

Sofistikert Bitcoin Ransomware utvikler, Critroni og TOR

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: BitPay Partners Med Demandware, SpectroCoin Bringer Praktiske løsninger til europeerne og mer

Post Bitcoin

Endelig en enkel måte å sende Bitcoin på Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin daglig rapport: Time Inc. aksepterer Bitcoin, Overstock Falls Short på Bitcoin Sales, og mer

Post Bitcoin

Alibaba IPO Ansvarlig for Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Hvordan Bitcoin kan akselerere, eller begrense, Fiat Inflation

Post Bitcoin

Bitcoin-pris leter fortsatt etter ny etasje etter EBA-rapporten

Post Bitcoin

Bitcoin Payment Processor BitPay Betaler $ 1 millioner i transaksjoner daglig!

Post Bitcoin

Bitcoin Pris: Når Nyheter er og er ikke viktig

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forutsetter dag for regning - Irish Times