5 Utfordringer for øyeblikket Facing Bitcoin (Ifølge Mike Hearn) | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

5 Utfordringer for øyeblikket Facing Bitcoin (Ifølge Mike Hearn)

5 Utfordringer for øyeblikket Facing Bitcoin (Ifølge Mike Hearn)

Mike Hearn er en tidligere Google ingeniør som nå arbeider med en rekke Bitcoin-relaterte prosjekter, inkludert Java gjennomføringen av protokollen som fungerer som et grunnlag for lommebok applikasjoner. Han er en av bare 10-15 mennesker som håndterer skriver kjernen Bitcoin kode før den kan godkjennes av gruvearbeidere i nettverket, og hans mening om kryptovaluta økosystemet er absolutt verdt å høre.

Følgende sitater er fra Hearns siste presentasjon på Bitcoin 2014-konferansen i Amsterdam, og de skissere noen av de største utfordringene som i dag står overfor den unge digital valuta:

1. Overzealous Venture kapitalismen

Det har vært et utslett av det du kan kalle Bitcoin 2,0 prosjekter det siste som har fått store summer og mange av dem - det er egentlig ikke så mye til dem, føler jeg. Noen av dem er litt overfladisk.

Hearn ikke spesifisere hvilke startups han mener er "sketchy", men venture-finansiering har sikkert trappet opp de siste månedene. For eksempel, Palo Alto-baserte Vaurum nylig sikret $ 4 millioner i seedet penger for sin programvare som lar finansinstitusjoner være vert for sine egne Bitcoin børser.

2. Upålitelig tredjeparts Storage

Det er fortsatt mange Bitcoin brukere i verden som - faktisk ikke Bitcoin brukere, er de? De setter sine Bitcoins med en tredjepart, og hva de får i retur er løfter om at de vil få det tilbake. Det er egentlig ikke hva Satoshi ment da han bygget et system som ikke skulle ha noen mellommenn.

Dette er den gamle debatten som har rast i Bitcoin samfunnet i årevis - lagring av mynter i en elektronisk lommebok betyr overlevere kontrollen til en tredjepart som ikke alltid er troverdig. For å forhindre en ny Mt. Gox skjer, Hearn oppfordrer sterkt Bitcoin brukere å kontrollere sine egne private nøkler når det er mulig.

3. Frivillig-basert infrastruktur

Dette er ikke bærekraftig, ikke sant? Du kan ikke ha en stor, verdensspennende finansiell infrastruktur som holdes sammen av tyggegummi og tape, og folk som slags arbeid på det når de har tid, fordi de føler for det.

Fordi Bitcoin er en åpen kildekode-prosjekt som ikke er eid av noen bestemt person eller gruppe, betyr det ikke har en mekanisme for å kompensere de som jobber på sin kode. Hearn ser for seg et nytt system der brukerne betaler for avanserte funksjoner og direkte støtte utviklerne.

4. Skalerbarhet

Skalering er skal være stort arbeid, forutsatt at det er vellykket. For øyeblikket har vi ikke en skalerings problem fordi Bitcoin er virkelig ikke vokser, men hvis [skalerbarhet] blir fikset, som kommer til å bli massevis av arbeid. Det er som de neste ti års arbeid.

Bitcoin har hovedsakelig en grense på mengden av transaksjoner som kan forekomme i en viss tidsramme, for å hindre at blockchain størrelse fra spinner ut av kontroll. Nettverket har aldri truffet denne grensen før, men det vil skje til slutt hvis Bitcoin blir en mainstream form for betaling. Det er svært talende at Hearn mener det kan ta ti år å fikse Bitcoin skalerbarhet problem.

5. Personvern

Mange mennesker feilaktig tror Bitcoin er en kryptert system, men ingenting i Bitcoin er kryptert. Så hva dette betyr er at hvis jeg jobbet på NSA eller GCHQ og de ga meg et team på fem personer, og de sa 'arbeid med dette i seks måneder,' jeg vil trolig være i stand til å de-anonym 70, 80 90 prosent av den Bitcoin system. Så jeg ville ikke forvente Bitcoin å holde deg privat fra NSA.

Selv om dette er ikke nødvendigvis et problem i Hearn sinn - han bare sa dette i respons til et publikum spørsmålet - det streik i hjertet av en fundamental svakhet i blockchain. Hver transaksjon som noen gang skjedd er tilgjengelig for offentlig ettersyn og analyse. Det bør være svært urovekkende for personvern talsmenn at gitt de rette ressursene, en fyr som Hearn kan knytte reelle identiteter til det store flertallet av Bitcoin brukere. Heldigvis prosjekter som DarkWallet gjenkjenne dette problemet og prøver å løse det.

For resten av Mike Hearns tankevekkende perspektiv på Bitcoin, sjekk ut hans presentasjon under:

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: ABCs av BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin i 2014: Ups and Downs of a Year

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraksjonelle reserver

Post Bitcoin

2018 Prognoser: Bitcoin vil Crash-CTech

Post Bitcoin

Mynt Kort Ukentlig Bitcoin Prisrapport: 14.-20. 2014, 2014

Post Bitcoin

Om Bitcoin kraner

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: EFGs av BTC

Post Bitcoin

Fleksibel Bitcoin Supply vil ikke stabilisere Bitcoin Price

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

3 sikre måter å trygt lagre bitcoins på

Post Bitcoin

Bitcoin daglig rapport: Time Inc. aksepterer Bitcoin, Overstock Falls Short på Bitcoin Sales, og mer

Post Bitcoin

Bitcoin Price Analyse: Tim Draper vinner Silkeveilauksjon