6 Restauranter som godtar Bitcoin | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

6 Restauranter som godtar Bitcoin

6 Restauranter som godtar Bitcoin

Bitcoinis blir akseptert av et økende antall små bedrifter, inkludert restauranter som vil slå din digitale valuta til deilig mat. Her er en liste over 6 restauranter som har begynt å ta Bitcoin som betaling for mat.

1. Whiffies Fried pies Portland, OR - Akseptere Bitcoin Siden februar 2013

Denne maten lastebil, men ikke en tradisjonell restaurant, gjør stekt hånd paier fylt med velsmakende ingredienser som grillet brisket, og kylling, eller friske frukter som bær, epler og fersken. Whiffies begynt å akseptere Bitcoin i februar 2013 og eier Greg Abbott sier han har møtt svært få problemer siden da. Faktisk er en av hans favoritt fordelene med å akseptere Bitcoin samspill med folk som bruker det. Abbott sier han liker å møte "virkelig smarte folk som er i forkant av kurven."

2. Thelonious Breiflabb - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter Siden februar 2013

Visning større Boston-området med en unik ta på sushi og andre asiatiske spesialiteter, ble Thelonious breiflabb den første restauranten i New England til å akseptere Bitcoin tilbake i februar 2013. En gruppe studenter fra MIT overbevist eieren, Jamme Chantler, at det var en stort uutnyttet marked for Bitcoin entusiaster som var ute etter fysiske steder å bruke pengene sine på. "Vi følte at hvis det er en gruppe med bare en håndfull av Bitcoiners ivrige etter å utveksle sine digitale mynter for sushi og bacon pad thai," Chantler sier, "så vi er glade for å få plass til dem!"

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - Tysk Mat for Bitcoins Siden mai 2013

Noen sliten etter en lang natt med gambling, med en lommebok full av Bitcoins og en craving for autentisk tysk mat, kan du gjøre mye verre enn Cafe Berlin. Denne lille restauranten i sørlige Vegas serverer et utvalg av appetittvekkende måltider, inkludert ulike preparater av bratwurst og mange typer schnitzel. Etter å ha begynt aksept av Bitcoin mai 2013, har Cafe Berlin sett en liten økning av kunder og bare en gang hadde et problem med behandlingen av en Bitcoin transaksjon.

4. Flyte World Dining og vin- Nashville, TN - Bitcoin for Fine Dining Siden november 2013

Fakturering seg som en "uformell, men likevel elegant fin opplevelse," Flyte som mål å være en av de mest sosialt bevisste restauranter i Tennessee med mer miljøvennlige kilder til kjøtt og lokale råvarer når det er mulig. Dette fordomsfri holdning strekker seg til sitt betalingssystem, som begynte å akseptere Bitcoin i november 2013. Siden da har restauranten hatt 23 kunder betale med Bitcoin, og ifølge medeier Scott Sears, BTC brukere vanligvis bruker 15% mer enn gjennomsnittlige kunden. Det var en gang et teknisk problem der Coinbase app ikke kan koble til servere, men dette ble utbedret ved hjelp BitPay stedet. Sears sier at dette er et tegn på Bitcoin styrke: "Den slags fleksibilitet er ikke tilgjengelig med kredittkort behandling"

5. FlameStone amerikanske Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin akseptert siden februar 2014

Som ligger i en liten by i utkanten av Tampa, bruker FlameStone naturlige mat teknikker som med oppvarming over en åpen flamme og ved hjelp av en lava stein for å lage guacamole. Restauranten begynte å akseptere Bitcoin for sine gavekort i februar 2014, og siden da har sett en håndfull kunder som betaler med digital valuta. Eieren av Nick Pappas sier at pressedekningen har vært mye moro, og han liker å "følelse velkommen og akseptert av en stadig voksende Bitcoin følge." Lokal Bitcoin gruppe Tampa Bay Bitcoineersare også ventet å starte ukentlige meetups på FlameStone innen de kommende ukene.

6. Lamppost Pizza- Reno, NV - unik stil italiensk for Bitcoin Siden april 2014

Utgir seg for å være den første restauranten i Reno å akseptere Bitcoin, begynte Lamppost tar den digitale valutaen i april 2014 i bytte for et stort utvalg av pizza, pasta og smørbrød. Spesial tilbud omfatter Taco Pizza, Spicy Thai kylling Pizza og Chicago Dog Pizza. Ifølge eieren Jay Watson, har de fleste av kunder som betaler med Bitcoin vært fra lokale treff av Bitcoin-entusiaster, men praksisen har også ansporet samtaler med kunder som er nysgjerrig på den digitale valuta og ønsker å lære mer.

Dette er bare en håndfull restauranter som tar Bitcoin, og flere vil sikkert dukke opp i fremtiden. Det er nesten ingen ende på rekke velsmakende mat som kan kjøpes med kryptovaluta.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Liste over nåværende Bitcoin Scams og svindlere

Post Bitcoin

På Bitcoin and Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Mining kan være mer lønnsomt snart

Post Bitcoin

BTCRobot - Automated Bitcoin Trading Software Bot gjennomgang

Post Bitcoin

Lønnsom Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining Uten Problemet

Post Bitcoin

Er Bitcoin Mining verdt det?

Post Bitcoin

Bitcoin-priser på vekst Etter turbulent måned!

Post Bitcoin

Bitcoin Domenenavn BTC.com solgt for 1 million dollar USD!

Post Bitcoin

BetChain blir første Bitcoin Casino å tilby gratis spinn i nyeste gratis spinn fredagskampanje

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Bitcoin Foundation Over Mgmt

Post Bitcoin

$ 19M Verdien av BTC går opp for auksjon i Australia - Bitcoin Market Reacts!

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Bitcoin betalinger for Newegg.ca, Apriva Partners med GoCoin og mer