6 New Bitcoin Minibanker og hvor de skal finne dem | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

6 New Bitcoin Minibanker og hvor de skal finne dem

6 New Bitcoin Minibanker og hvor de skal finne dem

Det har vært mindre enn syv måneder siden den første BitcoinATMlaunched i en liten kaffebar i Vancouver, og i denne perioden flere selskaper har trappet opp for å gi flere maskiner for mynt sultne massene. Det er nå mange minibanker satt opp rundt om i verden som kan konvertere fiat til Bitcoin eller vice versa, med mer kommer snart. La oss ta en titt på bare seks steder som mottar splitter nye maskiner:

1. Hong Kong, Kina

Mens spekulasjon og kontroverser fortsette å komplisere Bitcoin offisielle status i Kina, er gründere beveger full fart fremover med planer om å øke adopsjon. Hong Kong, en av de tettest befolkede områdene i verden, er nå hjem til HK Bitcoin ATM-butikken som ligger inne i Chic Shopping Mall i Mong Kok-distriktet.

Etter den storslåtte åpningen 18. Mai, er HK Bitcoin ATM Store nå åpen 24 timer og gir folk en måte å kjøpe digital valuta, lære om fiat inflasjon, og selv sende Bitcoin tips til en robot som vil danse i bytte mot betaling.

2. Saskatoon, Canada

USAs nabo i nord viser seg å være grobunn for Bitcoin minibanker, og den største byen i Saskatchewan provinsen har nå sin første maskinen som utleverer den digitale valuta. Lansert i begynnelsen av mai med oppstart selskap Bitcoin Solutions ble ATM produsert av Ottawa-basert BitAccess og nå bor inne i Kalorier Restaurant på Broadway Avenue.

Maskinen i Saskatoon er bare det siste trinnet i Bitcoin Solutions ambisiøs plan for å bringe flere Bitcoin minibanker i byer over hele Vest-Canada.

3. Brisbane, Australia

Den tredje mest folkerike byen i landet Down Under er nå vertskap for en Bit2Bit-produsert Bitcoin ATM. Maskinen ligger i Roastery Cafe på Glenelg Street, og lansert ganske nylig på 16. Mai Naturligvis det tillater uttak og salg av Bitcoin, men det som skiller denne maskinen fra hverandre er at den godtar også litecoin og dogecoin.

Roastery Cafe medeier Bruce Carrall, hvis butikken også aksepterer Bitcoin for kaffe, håper å trekke oppmerksomhet til sin virksomhet fra lokale digitale valuta entusiaster. “Det er mange mennesker som har ventet på dette,” sa han. “Det er Bitcoiniacs som har møter overalt hver uke, og disse gruppene vokser raskt.”

4. Glasgow, Skottland

Teknologi forhandler CEX nylig begynt å akseptere Bitcoin betalinger på sin online nettside, og nå har det en fysisk ATM satt opp inne i en av sine murstein og mørtel steder. Den lamassu produsert maskin ligger i CEX butikken på Sauchiehall Street i Glasgow, og har i dag en attraktiv 0% avgift på transaksjoner.

Butikken holdt en spesiell kampanjetilbud hendelsen fra 13 til 15 mai i feiringen av ATM lanseringen, der bare Bitcoin kan brukes som betaling for CEX produkter. Selskapet sier at den nye ATM er “snu den skotske high street i en Bitcoin laboratorium.”

5. Ljubljana, Slovenia

Alle som går til å bo på Tresor Hostel i den slovenske hovedstaden vil nå ha en sjanse til å kjøpe Bitcoin på dette ATM, som ble produsert og satt opp av lokale selskapet BITNIK. Maskinen er lastet opp med 16 BTC, som sikrer rikelig med digital valuta for forbrukerne i nær fremtid.

Bare om lag 50 bedrifter i dag akseptere Bitcoin i Slovenia, men BITNIK håper å snu i favør av kryptovaluta. Ifølge BITNIK direktør Peter Trcek, "Vårt neste skritt er å overtale selgere som Bitcoin er en god valuta.”

6. Johannesburg, Sør-Afrika

Den største byen i Sør-Afrika vil bli satt opp med det første Bitcoin ATM på kontinentet i slutten av mai, takket være oppstart ZABitcoinATM og produsent lamassu. Mens den nøyaktige plasseringen er fortsatt under utarbeidelse, er maskinen forventes å bli plassert i en restaurant eller kafé. En minibank i Sør-Afrika vil trolig hjelpe Bitcoin gjøre innhugg med den store remittering markedet i det landet.

ZABitcoinATM har også annonsert en ny maskin som vil bli satt opp i Cape Town, Sør-Afrika i slutten av juni.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: ABCs av BTC (Q - U)

Post Bitcoin

Bitcoin-prisen vender opp med europeisk bank negativ rente

Post Bitcoin

Bitcoin Foundation Board Valg: Jim Harper, Olivier Janssens, eller gjør det like?

Post Bitcoin

Riktig Bitcoin-prisanalyse Del 1: Metodikk

Post Bitcoin

Hvorfor Bitcoin Eksperter ikke er redd for en 51% angrep

Post Bitcoin

Være ærlig

Post Bitcoin

Hvordan Bitcoin kan akselerere, eller begrense, Fiat Inflation

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: MNOs av BTC

Post Bitcoin

EU-kommisjonen for å etterfølge Bitcoin Regulation

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics: Clarifying og Revising Arguments

Post Bitcoin

Fleksibel Bitcoin Supply vil ikke stabilisere Bitcoin Price

Post Bitcoin

Bitcoins fremtid er avhengig av deg