Fremtiden for Bitcoin | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Fremtiden for Bitcoin

Fremtiden for Bitcoin

Så langt 2014 har vært et hektisk tur for Bitcoin, og den digitale valutaen landskapet er i endring i raskt tempo. Naysayers har vokst sterkere i sin skrikende "Bitcoin er død!", Og selv de fromme støttespillere har blitt uncertainabout hva som er i butikken for Bitcoin i nær fremtid. Men jeg er ikke bekymret i det hele tatt.

Hvorfor Bitcoin og andre digitale valutaer, vil overleve

De siste støt bare tjene til å forsterke elastisitet av Bitcoin. Med døden til Mt. Gox, som var den største bytte for de fleste av Bitcoin historie, flere små børser blir avslørt som svindel, mange regjeringer innstramming forskrifter, og flere arrestasjoner knyttet til Bitcoin relaterte tjenester, virket det opplagt for mange utenforstående som Bitcoin ble ferdig. Hvis Bitcoin var et selskap, så mange forvirrede mennesker synes å mene, så det tankeprosessen ville være logisk. Imidlertid er Bitcoin ikke et selskap. Bitcoin er en idé, og ideer kan ikke bli drept på en slik måte. Egenverdien i blokken kjeden, og effektiviteten av desentralisert nettverk, snarere enn en tredjepart virksomhet, håndtering valutaoverføringer gjør Bitcoin relativt uovervinnelig. Fryktelig hendelser, som de tidligere nevnte, vil ha motsatt effekt at kritikere forventer. Disse spørsmålene vil bli rettet, systemer som samhandler med Bitcoin vil utvikle seg, og neste generasjon av børser, kjøpmann tjenester og leverandører vil lære av feilene til sine forgjengere.

Hva kommer for Bitcoin?

Forvent å se noen fantastiske systemer kommer på nettet, eller bli annonsert i de kommende månedene. Børser vil utvikle seg for å gi brukerne beskyttelse mot tyveri, ikke bare fra hackere, men fra selve sentralen. Dette kan allerede observeres i 2-faktor autentisering og fler sig Bitcoin lommebøker. I to-faktor autentisering, kan en brukers midler bare brukes, eller flyttes når en sekundær pålitelighetskontrollkoden er gitt, ofte oppnådd ved hjelp av Google autentisering. Med m-av-n transaksjoner, flere signaturer, m, er nødvendig for å fullføre transaksjonen, i stedet for bare én med tradisjonelle metoder. For eksempel, hvis du bruker en metode for to-av-tre signaturtransaksjoner, da eieren av en enkelt signatur ville ikke ha muligheten til å flytte midler. Minst en av de resterende 2 signaturer ville være nødvendig. En utveksling kan ha en enkelt tast for å registrere transaksjoner, mens brukeren har en annen, og den endelige man er i besittelse av en betrodd dommer, eller besatt av brukeren på en måte som bare skulle brukes i nødssituasjoner. Vanligvis bruker ville gi en nøkkel, og utveksling den andre, til å godkjenne transaksjoner. Men hvis børsen ble tatt offline for noen grunn, kan brukeren bruke nødknappen, sammen med sin primærnøkkel, for å få tilgang til sine midler.

Andre metoder for å beskytte brukere, eller å gi ekstra funksjonalitet til Bitcoin, blir utviklet for å bidra til å øke tilgjengeligheten av Bitcoin, og gi ytterligere sikkerhetsnivåer som vil være nødvendig for mainstream aksept.

Hvordan vil Bitcoin bygges på? Vil Andre Digital valutaer Stå opp mot det?

Sidekjeder blir foreslått, som ville tillate nye blokk kjettinger som skal bygges ut av hoved Bitcoin blockchain. Disse kjedene ville være støttet opp av de Bitcoins de er koblet til, men tillate endringer i måten Bitcoins funksjon på innsiden av dem. Utviklere kan skape sidekjeder for raskere transaksjoner, eksperimenter i Bitcoin funksjonalitet, eller hvilken som helst annen idé som kan tenkes av en utvikler.

Fargede mynter vil tillate brukere å knytte aksjer, verdipapirer, derivater, billetter, etc. Til en Bitcoin, eller Bitcoins, på en måte som vil gi beviselig eierskap. Hvordan dette kan brukes er bare begrenset til fantasien til brukeren som ønsker å farge en mynt. For øyeblikket er de fleste ideer sentrert rundt økonomi og business, men det er ikke nødvendigvis den eneste bruk.

Bitcoin er ikke død

Vil heller dø når som helst snart. Den vil fortsette å vokse på en måte som ikke er mulig for tradisjonelle systemer. Åpen kildekode, distribueres og desentralisert grunnlag av Bitcoin skaper utrolig effektivitet, og endeløse muligheter. Det åpner for en type naturlig evolusjon som ikke er sett i en bedrift eller et system som styres av en enkeltstående person eller gruppe. Noen ide kan bli foreslått, utviklet og utgitt, og markedet selv vil avgjøre sin verdi, eller mangelen på dem.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Hva er Bitcoin? En enkel (men grundig) forklaring

Post Bitcoin

Hva vil rollen av bitcoin-utvekslinger være i fremtiden?

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forutsetter dag for regning - Irish Times

Post Bitcoin

Deep Web Bitcoin Mixers Recent Hack Startet Debatten av Darkcoin mot pålitelige miksere og pålitelige miksere vant

Post Bitcoin

Bitcoin Charts - hva er de, hvordan du bruker BTC Charts

Post Bitcoin

Analyse: Bitcoin Price Breaks $ 600

Post Bitcoin

Konvensjonert DDOS-anfall deaktiverer mange Bitcoin-nettsteder

Post Bitcoin

Min første Bitcoin: En annecdote på frivillig utveksling

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics og Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin-prisen vender opp med europeisk bank negativ rente

Post Bitcoin

Dark Wallet Alpha 5 Release

Post Bitcoin

Slik godtar du Bitcoin-donasjoner på bloggen din