5 måter å kjøpe Bitcoin med Paypal - Svindel og Legit måter | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

5 måter å kjøpe Bitcoin med Paypal - Svindel og Legit måter

5 måter å kjøpe Bitcoin med Paypal - Svindel og Legit måter

Det er ingen nyheter til det faktum at Paypal har vært å nekte folk muligheten til å kjøpe Bitcoins med sine tjenester. Det er skrevet klart og tydelig i Paypal TOSthat de ikke dekker digitale varer, og dette fører til spørsmålet om tilbakeføringen. Derav alle som prøver å selge Bitcoin med Paypal vil trolig bli suspendert fra Paypal.

Når det er sagt, er det fortsatt noen få alternativer for å kunne kjøpe Bitcoins gjennom bruk av en Paypal-konto. De fleste av dem er langt fra perfekt, men hvis du trenger å kjøpe en liten mengde, og det er en gang ting det kan være lurt å vurdere dem.

Alternativ 1 - Kjøp Bitcoins med Paypal via Virwox

Dette er trolig den eldste og mest prøvd ut systemet i boken. Vi har skrevet om dette methodmany ganger, og det ser ut til å fungere ganske bra. De viktigste ulemper med å kjøpe gjennom Virwoxis at avgiftene er svært høy (kan beløpe seg til rundt% 15) og noen ganger du bare ikke få godkjent. Proffene er at det er prøvd og testet, noe som betyr lav svindel mulighet.

Alternativ 2 - Kjøp Bitcoins med Paypal via Lokale Bitcoins

Lokal Bitcoins er en markedsplass for kjøpere og selgere av Bitcoin. Ved hjelp av deres grensesnitt du kan være i stand til å finne noen som selger Bitcoins gjennom Paypal. De ulemper med denne metoden er at du ikke vet hvem du handler med, og de fleste av de selger det gir skyggefulle instruksjoner for ikke å bli fanget av Paypal. Profesjonelle er at du får din Bitcoin vanligvis raskere enn Virwox og avgifter er mye lavere. For alle detaljene lese vår veiledning.

Alternativ 3 - Kjøp Bitcoins med Paypal via Bitcoin Insanity

Du har kanskje hørt om Bitcoin Insanity. De hevder å selge deg Bitcoin med Paypal på en premie. Men etter at jeg har gjort noen undersøkelser på nettet jeg ikke kunne finne noen online aktivitet for selskapet etter oktober 2014. Jeg har ikke testet ut metoden selv, men fra de generelle ser ut av det på Bitcointalk selskapet startet bra og så bare høvlet forsvunnet. Facebookand Twitterprofile har ikke blitt oppdatert på nesten et år også. Konklusjon - jeg ville holde seg borte for nå...

Alternativ 4 - Kjøp Bitcoins med Paypal via Brawker

Brawker tar en annen tilnærming til hele føringen problemet. I stedet for å la deg kjøpe Bitcoins med Paypal direkte, matcher det du opp med noen som ønsker å kjøpe noe på nettet. Du kjøper varen for dem med Paypal, og de sender deg Bitcoins i retur. Hele prosessen virker ganske komplisert for meg som vist i denne korte videoen.

Alternativ 5 - Kjøp Bitcoin CFD gjennom Plus500or Avatrade

Hvis du bare er interessert i å kjøpe Bitcoins for å spekulere på pris og gjøre en fortjeneste kan du bare kjøpe Bitcoin CFDer gjennom Avatrade eller Plus500. Jeg har skrevet før om Bitcoin CFDsand utgangspunktet betyr det at du prøver å forutsi Bitcoin fremtid pris. Dette vil ikke få deg faktiske Bitcoins, men siden du faktisk ikke å kjøpe Bitcoins du kan bruke Paypal for denne metoden. Husk at når handel CFDer din kapital er i fare, og dette er mest egnet for erfarne handelsmenn.

Det er fortsatt ingen enkel måte å kjøpe Bitcoins med Paypal i 2015

For å summere opp ting, selv om nesten to år har limt siden jeg har skrevet min første tutorial om dette problemet er det fortsatt ingen enkel måte å gjøre dette. Paypal har vist stor interesse for Bitcoin og enda noen partnershipsbut den enkle løsningen på dette problemet er ennå å bli sett. Etter å ha sagt at spørsmålet om å kjøpe Bitcoins med kreditt cardhas bedret seg betraktelig, men om det i vårt neste innlegg.

Relaterte nyheter


Post Bitcoin

Bitcoins fremtid er avhengig av deg

Post Bitcoin

Mynt Kort Ugentlig Bitcoin Prisrapport: 24.-24. August 2014

Post Bitcoin

Mynt Kort Ugentlig Bitcoin Prisrapport: 7-13 september 2014

Post Bitcoin

Bitcoin er voksende aksept: 6 måter å bruke BTC

Post Bitcoin

Lønnsom Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining Uten Problemet

Post Bitcoin

Bitcoin Journalists: Etikken til å eie Bitcoin

Post Bitcoin

Slik godtar du Bitcoin-donasjoner på bloggen din

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farene ved Fraksjonal Reserve Banking

Post Bitcoin

Endelig en enkel måte å sende Bitcoin på Facebook

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklart: IJKs av BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Opportunities: En kort guide

Post Bitcoin

10. april 2015