Intervju: Hør på Bitcoin Megafon | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Intervju: Hør på Bitcoin Megafon

Intervju: Hør på Bitcoin Megafon

Bitcoin Megaphoneis en interessant idé som vi har vært å se vokse over de siste ukene. Området Konseptet er enkelt og blir beskrevet som å la pengene dine snakke for deg, lar Bitcoin Megafon noen poste innhold mens betale per karakter. Korte innlegg koster pennies, men desto lengre innlegg, jo mer du betaler.

Når du legger inn, du også automatisk opprette en sikker virtuell "tips jar" som alle kan donere til, og bare du kan samle inn penger. Du kan også manuelt legge inn din egen offentlige Bitcoin-adresse for tips.

Vi snakket med skaperen Mike Salomo om Bitcoin Megafon for å lære mer om området, hans fremtidige planer, og hva som gjør ham tick.

Coin Brann: Takk Mike for å ta litt tid ut av din utvikling timeplan til å dele med våre lesere. Hvor lenge har du vært i Bitcoin?

Mike: Jeg er en relativ nykommer til en verden av Bitocin. Jeg hadde hørt noen nevner det i pressen, men gjorde ikke det “dypdykk” frem til mars 2014. Det var da jeg lærte om offentlige / private nøkler, lommebøker, og det grunnleggende for å sikre dine Bitcoins. Og selvfølgelig det er da jeg brukte et par dollar å leke seg med. Jeg fortalte meg selv at jeg ikke ville slutte å lære om Bitcoin før jeg kunne finne ut akkurat hva i helvete som foregikk på blockchain.info. (Ved å klikke rundt det området som en Bitcoin outsider er så forvirrende det er faktisk morsom.)

Coin Brann: Hva fikk du begeistret Bitcoin?

Mike: For meg er den mest spennende aspektet av Bitcoin er micropayments. Med digitale penger kan du gjøre alle slags ting som er umulig (eller bare upraktisk) med eksisterende betalingssystemer. Jeg tror folk vil betale mye mer for små ting om det var friksjon. Ta motorveien for eksempel. Jeg vil gjerne betale en brøkdel av en krone til alle som lar meg passere dem. Eller med slanking; Hvis min skala vil automatisk betale KKK $ 1 for hver dag jeg ikke ned i vekt, kan jeg være litt tynnere akkurat nå. (Det siste eksempelet er åpenbart en spøk, men det er teknisk mulig...)

Alle snakker om hvordan det er så kult at Bitcoin lar deg sende en million dollar over hele verden for praktisk talt ingenting. Men jeg tror det er viktig å vurdere den andre enden av spekteret. Med Bitcoin kan du kjøpe noe som koster en brøkdel av en krone. Hvor kult er det?

Coin Brann: Hva fikk deg til å bygge dette prosjektet?

Mike: Jeg ønsket å bygge noe som bare kunne være mulig med Bitcoin. Riktignok kunne du ha bygget noe som ligner på Bitcoin Megafon før Bitcoin, men det ville ha vært smertelig komplisert for brukerne, med brukerkontoer, passord, kredittkort... Yuck. Ingen ville ha lagt ut en ting.

Men med Bitcoin, alle hindringer for innlegging innhold bare visne bort. Folk kan besøke området, se hva det handler om, og i løpet av sekunder lage et innlegg som vil bli sett over hele verden, og potensielt begynne å tjene dem tips.

Vi har aldri før sett en dynamisk der du kan si hva du vil, anonymt, og tjene penger på det.

Coin Brann: Hva er dine mål med Bitcoin Megafon?

Jeg vil gjerne bevise at micropayments har en fremtid i publisering. På dette punktet er det bare et stort eksperiment for å se hvor mange folk betaler og tipping, men hvis Bitcoin adopsjon fortsetter å ta av Jeg håper at utgiverne vil se området som en Proving Ground for nye inntektsstrømmer.

Det er morsomt fordi i løpet av dagen min jobb, jeg skaper svært elektroniske annonser som jeg håper vil en dag bli erstattet eller fortrengt av inntektene som genereres direkte fra Bitcoin. Akkurat nå den rådende visdom er at “brukere ikke vil betale for innhold”, og mens jeg er enig, har vi ennå ikke sett hva brukerne vil eller ikke vil gjøre med Bitcoin. Det er en spennende tid å se denne teknologiens adopsjon vokse.

Coin Brann: Hva har vært de største utfordringene så langt med det?

Området kan være skremmende for folk som ikke er nysgjerrig eller vet svært lite om Bitcoin. Det er ingenting annet som det på nettet, så det er vanskelig å umiddelbart formidle konseptet til nye besøkende.

Coin Brann: Hva har vært de største suksesser med det?

Jeg elsker å se nye innlegg kommer på til området, og jeg elsker å se folk bli veltet. Jeg vil si min stolteste øyeblikk var på lanseringsdagen når noen smart postet “Til månen” fyr, og noen andre tippet ham i løpet av få minutter. Etter utrettelig bygge området var det slik oppreisning for å se det umiddelbart begynner å få trekkraft.

Coin Brann: Hva er dine fremtidige planer for Bitcoin Megafon?

Mike: Jeg tror den største avenue for vekst er i selv-publisering. Jeg snakker med noen få forfattere som er interessert i å publisere sitt arbeid direkte på Bitcoin Megafon. Alle som har prøvd å selv publisere kan fortelle deg hvor vanskelig det er å gjøre noen penger. Så Bitcoin Megafon er attraktiv for poeter og forfattere, fordi det gir dem muligheten til å umiddelbart tjene penger. Gjør innhugg i det kreative fellesskapet er en stor prioritet for meg.

Også hvis det er nok etterspørsel jeg vil gjerne sette opp en API slik at innholdet kan røres rundt web. En måte jeg kan se på nettstedet vokser er å bli noe av en Craigslist for markedsføring meldinger. Så å ha tilgang til disse dataene kan være nyttig til mange mennesker.

Uansett form området tar, er det fascinerende å se de nye og kreative måter folk gjør innlegg. Jeg ser ASCII kunst, Base64 kodet bilder, vegger av gjentatte tegn for å tiltrekke seg oppmerksomhet; det er veldig inspirerende. Selvfølgelig er det også en liten bit av spam og porno. Jeg antar det er alle en del av moroa. :-p

Relaterte nyheter


Post Dogecoin

Tredje Crypto Station CryptRadio lanserer 1. oktober

Post Dogecoin

9 flotte Bitcoin-illustrasjoner

Post Dogecoin

8 Mind blowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

10 Futuristiske eller utallige prosjekter som aksepterer Bitcoin

Post Dogecoin

12 viktigste Bitcoin-publikasjoner

Post Dogecoin

20 Merkelige ting du kan kjøpe på Silk Road

Post Dogecoin

11 Historiske Bitcoin-øyeblikk: En billedlig nedtelling av kryptocurrency-historien

Post Dogecoin

De 13 mest lovende kryptokurvene

Post Dogecoin

14 fantastiske Bitcoin oppstart

Post Dogecoin

17 Små bedrifter som aksepterer Bitcoins

Post Dogecoin

Hva er DarkSend?

Post Dogecoin

Meninger om kryptokurrency fra 6 Bitcoin-vennlige politiske kandidater