11 Populære Bitcoin-advokater | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

11 Populære Bitcoin-advokater

11 Populære Bitcoin-advokater

Etter å utsette sine største motstandere, i dag vi skifte gir og ønsker å vise deg en liste over de personer og institusjoner som har sluttet cryptocurrencysince begynnelsen. Tross alt har Bitcoin en stor fanskare, og de neste 11 populære talsmenn er bare noen av dem.

1. Paul Graham

Paul Grahamis i dag den tredje store teknologi investor å vise støtte til Bitcoin. Han er en av de mest respekterte og innflytelsesrike Bitcoin talsmenn siden tidlig stadium av digital valuta historie.

2. Den tyske Finansdepartementet

Germanytook en rekke tiltak for å hjelpe kryptovaluta vokse så langt, den siste er den nye regelen som sier at Bitcoin er "private penger" og en "valutaenhet".

3. Frank Schäffler

Det er umulig å snakke om Tyskland og ignorere navnet Frank Schäffler. Den kjente medlem av Stortingets finanskomité gjør alt han kan for å fremme sin elskede kryptovaluta.

4. Jason Calacanis

Den amerikanske Internett entreprenør og blogger var en av de første personene snakker om Bitcoin på nettet, spre ordet og bevisstgjøring. "Vi er 100% sikker på at regjeringer vil starte banning Bitcoins i løpet av de neste 12 til 18 månedene", skrev han i 2011.

5. Wikileaks

Etter at Julian Assange tilfellet Wikileakshad å overvinne en økonomisk blokade. Og gjett hva hjulpet? Bitcoin, selvfølgelig.

6. Expensify

  

Tidligere i år på tjeneste Expensifyenabled Bitcoin betalinger, tar et stort skritt hjelpe og bifaller kryptovaluta.

7. Nassim Nicholas Taleb

Denne libanesiske amerikanske essayist, lærd og statistiker - som alltid fokusert sitt arbeid på problemer med vilkårlighet, sannsynlighet og usikkerhet - er en stor Bitcoin supporter. I begynnelsen av året skrev han på Reddit: "Bitcoin er begynnelsen på noe stort: ​​en valuta uten en regjering, noe nødvendig og viktig".

8. David Friedman

Den kjente økonomen er en av de som har forsøkt å øke bevisstheten om Bitcoin ved å forklare det til folk på en enkel måte, slik han gjorde i denne analysen.

9. Ashton Kutcher

Den berømte Hollywood-skuespilleren overga seg til makten til Bitcoin tilbake i mai, da han kunngjorde han investere i kryptovaluta. På den tiden, sa han "Bitcoins er åpenbart blir mer og mer relevant (...) Det viktigste med Bitcoin er ikke Bitcoin seg selv, men hva gjør vel desentralisert teknologi egentlig gjøre?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose er en kjent kryptovaluta supporter fra innen finans. "Kjøpte noen flere Bitcoins på $ 95 i går... Noe super addicting om Bitcoin", Twitted han tilbake i mai.

11. Kevin O'Leary

0

Virksomheten bankmann Kevin O'Leary, fra O'Leary Funds, viste nylig hvor mye han liker Bitcoins, sier at veksten av kryptovaluta gjort det få en plass blant verdens valutaer.

Relaterte nyheter


Post Dogecoin

Tredje Crypto Station CryptRadio lanserer 1. oktober

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kraner

Post Dogecoin

En introduksjon til Myriadcoin og en kort historie om valuta

Post Dogecoin

Bitcoin mining bassenger: hvem er hvem? Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin mot USD mot gull - det er derfor Bitcoin vinner

Post Dogecoin

5 ting jeg har lært fra Amazon nekter meg $ 21k i affiliate provisjoner

Post Dogecoin

Topp 25 Bitcoin og Cryptocurrency nettsteder over hele verden

Post Dogecoin

Intervju: Hør på Bitcoin Megafon

Post Dogecoin

18 fantastiske Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Utgivelse av Nxt Multigateway-tjeneste: handel BTC og LTC innen Nxt!

Post Dogecoin

Bak scenene på BetMoose

Post Dogecoin

11 flotte Bitcoin annonser