Vet du hva som skjer når en Bitcoin vises i Happy Tree Friends? | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Vet du hva som skjer når en Bitcoin vises i Happy Tree Friends?

Vet du hva som skjer når en Bitcoin vises i Happy Tree Friends?

Husk "Happy Tree Friends"? Hvis navnet ikke ringer en bjelle, tenk om en berømt amerikansk tegneserie hvor søte skapninger har voldelige "eventyr" med virkelig grafiske avslutninger?

Vel, en av de siste episodene hadde en spesiell gjest: en Bitcoin! Og nei, resultatet var ikke bra.

Du kan klikke hertil se videoen.

Kilde: Mondo MediaHva er Tacocoin? En leksjon på Tacocoin og Merge MiningVet du om Tacocoin? Hvis du liker tacos og / eller moro, har du sannsynligvis burde.

Tacocoin sin tekniske aspekter

Tacocoin er fusjonere minable, på en måte som ligner på Myriadcoin. Imidlertid, mens Myriadcoin mininguses en Multi-vPOW system, er Tacocoin en scrypt valuta, ved å bruke den samme AuxPOW (Auxillary Proof of Work) som brukes av Namecoin, og muligens Dogecoinin fremtiden. Flett gruvedrift tillater gruvearbeidere til mine to mynter uten tap av fortjeneste på heller. Dette incentivizes gruvedrift mindre mynter, og bidrar til å sikre blockchain av en mynt.

I ordene til Billy Markus, co-grunnlegger av dogecoin:

Hvis du er en scrypt gruvearbeider, vil en auxpow aktivert mynt tillate deg å bidra til å sikre den mens gruvedrift noen annen mynt av høyere vanskelighetsgrad. Kompensasjon for å hjelpe sikre mynten får du noen av sine tokens. På den måten, hvis [en mynt] ble auxpow aktivert, er det å si dette: Hvis du bidra til å sikre nettverket mitt, vil du få noen [mynter]. Hvis du gruve scrypt, kan du bidra til å sikre nettverket mitt uten å måtte bekymre deg for å miste fortjeneste.

Denne tilnærmingen ble påvist vellykket ved Tacocoin som snart vil ha 3 ganger hashrate av dogecoin, på grunn av tillegg til flere svært store dogecoin bassenger og litecoin bassenger.

I tillegg har Tacocoin en aktiv utviklingsteam, med en github depotet med flere inger enn de fleste mynter.

Digital Currency samfunnet rundt Tacocoin

En annen fordel å Tacocoin er dens aktivt fellesskap. Tacocoin ble startet på reddit, med eneste hensikt å ha det gøy. Mynten har ingen premine og jevn vekst, fordi samfunnet vårt verds tillit og morsomt, ikke å bli rik raskt.

/ R / tacocoin på Reddit er det sentrale knutepunktet for Tacocoin nyheter, og vi har et aktivt fellesskap og tipbot.

Jeg oppfordrer deg til å sjekke ut tacocoin og sitt samfunn, som jeg er sikker på at du vil ha mye moro.


Hva skjer med Dogecoin? InfographicFor noen mennesker er det bare en spøk. For fans kryptovaluta, er det den 13. Største digitale mynt rundt, blant en gruppe med mer enn 140 utfordrere.

Det ser ut som Dogecoinis kommet for å bli, sammen med sin morsomme Shiba Inu meme. Wow. Mye flott. Så Infographic!


Hva er avtalen med Litecoin? InfographicNår Litecoinwas lansert, litt over to år siden, ble det annonsert asthe ny og forbedret versjon av Bitcoin, en kryptovaluta som ville endre systemet. Men visste det erobret alle sine mål eller er det veien for lang for sitt korte liv?

På 99Bitcoins, liker vi å høre din informert mening om litecoin eller annen kryptovaluta, så vi bestemte oss for å dele denne LTC infographic med deg. Lær alt du trenger å vite og gjøre opp tankene dine.


Hva er avtalen med Namecoin? InfographicDet var ikke bare Bitcoin som blomstret i 2013, som andre cryptocurrencies som Namecoinalso tok spranget og ble (nesten) mainstream. Kanskje det er fordi denne altcoin, opprettet i 2011, er ikke bare en form for digital kontanter, men også fungerer som en uavhengig domenenavn leverandør.

Etter å ha registrert en pris topp i slutten av november, holder Namecoin går opp. Bare ta en titt på denne infographic brakt til deg av Bitcoin Examiner og sjekke tallene.


Hva er avtalen med Peercoin? InfographicPeercoin er definitivt en lovende kryptovaluta

satt til å løse tilsynelatende feil som påvirker den verdensberømte Bitcoin, spesielt når det gjelder kostnadene ved gruvedrift.

Denne virtuelle valutaen har virkelig tatt seg opp i form av markedsverdi tilbake i desember og dens utvikling fortsetter å gå opp i listene, da dette infographic av Bitcoin Examiner vil vise deg. Gode ​​nyheter for gruvearbeiderne og Peercoiners der ute.


Hva er avtalen med Primecoin? InfographicPrimecoin er definitivt en av de mest interessante mynter i hele universet av kryptovaluta, som er å si mye som dette universet har nå mer enn 140 "beboere".

Med en unik misjon og spesielle funksjoner, er det verdt å vite mer om denne digitale mynt og det er akkurat hva du kan gjøre med hjelp av denne infographic brakt til deg av Bitcoin Examiner.

Relaterte nyheter


Post Dogecoin

7 Må se på Max Keizer Bitcoin-videoer

Post Dogecoin

20 Merkelige ting du kan kjøpe på Silk Road

Post Dogecoin

Fundamentals of Dogecoin

Post Dogecoin

21 fantastiske Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

17 Små bedrifter som aksepterer Bitcoins

Post Dogecoin

En introduksjon til Myriadcoin og en kort historie om valuta

Post Dogecoin

Topp 25 Bitcoin og Cryptocurrency nettsteder over hele verden

Post Dogecoin

Hvem er Satoshi Nakamoto? Infographic

Post Dogecoin

7 fantastiske ASIC Bitcoin Miners

Post Dogecoin

En samling av de 15 beste Bitcoin tegneseriene

Post Dogecoin

Topp ni: favorittmedisinene fra Bitcoiners ved hjelp av Silk Road

Post Dogecoin

Videospillutvikler ved hjelp av Blockchain-teknologi øker $ 1mm