1-800-Blomster kommer til å akseptere Bitcoin | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

1-800-Blomster kommer til å akseptere Bitcoin

1-800-Blomster kommer til å akseptere Bitcoin

Mynt Brann har mottatt informasjon fra en kilde på 1-800-Flowers at de vil begynne å akseptere Bitcoin snart.

1-800-Flowers.com, Inc. Er en floral og gave forhandler og distribusjonsselskapet i USA. Det var en av de første forhandlerne til å bruke en 24 x 7 gratis telefonnummer og Internett for direkte salg til forbrukere.

Coin Brann har også lært fra en annen kilde som 1-800 Flowers skal bruke Coinbase å ta imot og behandle betalinger for Internett-salg siden av virksomheten og mynt Brann har lært at Chris McCann presidenten og bror av grunnlegger James McCann (den på reklame) har blitt personlig overseeing forhandlingene mellom 1-800 Flowers og Coinbase.

De ville bli med CheapFlowers.com et selskap som er en del av Teleflora nettverk og drives av Impulse Communications, Inc. I aksept av Bitcoin på Internett for blomster og andre gaver. Andre store blomster selskaper godtar Bitcoins inkludere noen Teleflora agenter BloomNation og.

Mens detaljer på dette tidspunktet er sparsom vil vi holde et øye med situasjonen og har flere rapporter som de kommer inn.1-800-Blomsterrapporter Bitcoin-akseptNesten to uker siden Coin Brann utelukkende rapportert at 1-800-Flowers ville lansere muligheten til å betale med Bitcoin.

I dag, 1-800-blomster og Coinbase har annonsert at de offisielt akseptere Bitcoin.

Starter denne høsten, vil Bitcoin bli kjente betalingsalternativer, inkludert Visa, MasterCard, American Express og PayPal, som er tilgjengelig for selskapets kunder over sin omfattende familie av gifting områder, inkludert 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com, og Stockyards.com.

"Som kunde sentrisk selskap, vi er alltid på utkikk etter nye måter å engasjere seg med våre kunder og forbedre deres kjøpsopplevelse for alle sine festlige anledninger," sier Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM administrerende direktør og grunnlegger. "Bitcoin, sammen med våre andre betalingsmåter, og tilbyr våre kunder en svært praktisk måte å hjelpe dem å levere smiler til viktige personer i deres liv."

1-800-FLOWERS.COM har valgt ledende Bitcoin plattform Coinbase å behandle sine Bitcoin betalinger. "Vi er glade for å samarbeide med 1-800-FLOWERS.COM," sa Fred Ehrsam, co-grunnlegger av Coinbase. "Bitcoin blir en stadig mer populær metode for å gjøre e-handel innkjøp og vi er glad for å være å hjelpe 1-800-FLOWERS.COM kundene med å gjøre disse kjøpene på en enkel og sikker måte."

De går nå sammen CheapFlowers.com et selskap som er en del av Teleflora nettverk og drives av Impulse Communications, Inc. I aksept av Bitcoin på Internett for blomster og andre gaver. Andre store blomster selskaper godtar Bitcoins inkludere noen Teleflora agenter BloomNation og.


Etter 10 måneder legger Moolah inn konkursDen en gang så lovende til mange i dogecoin samfunnet Moolah har i dag annonsert at det vil være å lukke opp butikken.

Selskapet har nylig overtok ledelsen av MintPalexchange som har vært plaget med feil og problemer siden overgangen, og det nå ser ut til at utveksling vil også bli forskaling i det minste midlertidig som stedet er overført til et nytt lag. Som på tidspunktet for denne artikkelen publisistiske Mintpal syntes å være frakoblet:

Alex Grønn svorne administrerende direktør i Moolah har uttalt følgende om Moolah,

Etter 10 måneder som en høy-risiko oppstart i et ustabilt miljø, har Moolah nådd et nivå der det ikke er i stand til å fortsette virksomheten i dagens marked. Med økende kostnader og slippe inntekter, og tapet av en rekke sentrale kunder avgjørende for løpende drift av selskapet, er vi ikke lenger i stand til å fortsette å fungere.

Som et resultat av dette, vil Moopay LTD være filing oppbud og oppløsning etter administrasjonen prosess; og avslutte operasjonene. Alle klientmidler holdt i forbrukerkontoer er trygge, og kan tas ut som vanlig på dette tidspunkt. Hvis du ikke klarer å ta ut penger før plattformen er stengt ned 31. Oktober, vil du motta en epost som ber deg hvor du vil at midlene skal gå.

Han tok tid til å diskutere stenging av Moolah på selskapets offisielle blogg hvor han gjentok at alle forbruk midler er trygge og at alle bedrifter trenger å komme på linje i hovedsak med andre kreditorer og at de som investerte i selskapet kan motta en utbetaling en gang alle eiendeler er likvidert og kreditorer er nedbetalt.

Selskapet sitert problemer med månedlige kostnader for støtte, juridiske og operasjonelle kostnader og andre plattformkostnader som overgår kontantstrøm og at selskapet ikke lenger kunne fungere i denne stillingen til å operere på et tap.


10.000 Bitcoin mining ASIC chips er på vei til de europeiske kundeneEuropa endelig fikk sin første batch av Avalon ASIC chips, som ble levert i Sveits. Det er 10.000 enheter med en kraft av 282 MH / s standard klokke og en estimert 300 MH / s clock hverandre, som gjør en del av en større forsendelse produsert av selskapet som kan øke Bitcoin nettverk hashrate med 500 prosent.

Siden disse tilpassede chips utviklet for å utvinne Bitcoinsrequire blir satt på PCB bord før brukerne kan begynne å produsere cryptocurency blir ASIC blir sendt til kundene. Deretter vil de bli satt på bordene av brukerne eller av selskaper som Burnin.

Etter bestilling chips i april, enhetene tok 99 dager å ankomme. Ifølge Zefir, den Reddit bruker som distribuerer de ASIC, er dette den første av i alt sju partier som kommer med 10.000 chips hver. Enheten hadde en opprinnelig individuell pris på 0,078 BTC, men Zefir lagt en 9,9 prosent avgift for sin tjeneste og en annen 10 prosent avgift for skatt, som skal heve prisen på 0,1 BTC per brikke.

Hvis forventningene avslørt av Zefir ble oppfylt, ble chips drevet inn i Tyskland for frakt og skal nå være på vei til kundene. Glad gruvedrift!

Via thegenesisblock.com

Relaterte nyheter


Post ICO

Asias rikeste forretningsmann investerer i BitPay

Post ICO

6 Potensielle Bitcoin forretningsmuligheter

Post ICO

Bitcoin kommer i Tyrkia: BTCTurk er den første Bitcoin-utvekslingen i landet

Post ICO

En advokat fra Texas aksepterer Bitcoins som betaling for juridiske regninger

Post ICO

Bitcoin 2014 Konvensjonshøydepunkter

Post ICO

5 måter å utnytte Bitcoins lave pris i din favor

Post ICO

Bitcoin utveksling BTC-e påvirket av DDoS angrep

Post ICO

10 Bitcoin myter blåst i stykker

Post ICO

Bitcoin vokser i popularitet i Kina

Post ICO

Amazon var bekymret for BitLicense

Post ICO

Bitcoin utveksling: Coinbase utvider til Storbritannia, Sverige godkjenner første BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Bitcoin og fremtidens penger: Atlanta er vert for kryptokonferanse i oktober