100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio

100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio

Kjede Radiowill ta til eteren i kveld for å kunngjøre at de vil gi bort 100.000 Ðogecoins via en ny giveaway på stasjonen på 21:00 Eastern vi har lært her på Coin Brann.

Doge DIG 100K GIVEAWAYis blir satt på av Chain Radio og hver dag kl 11 Øst (8 am Pacific, 4pmUTC) informasjon om hvordan du angir for denne dagen vil bli gitt ut.

Den offisielle giveaway vil finne sted den 28. August etter alle oppføringene er samlet og en vinner vil bli valgt tilfeldig for å vinne.

Veier inn i giveaway vil være tilfeldig hver dag med noen dager blir like enkelt som å skrive inn en magisk søkeord på Chain Radio nettstedet og andre dager ser for en spesiell tweet via @ChainRadioaccount.

Flyttingen som er sikker på å appellere til Doge samfunnet vi har blitt fortalt vil ta unike aspekter av Doge samfunnet inkludert tilby måter å angi via Doge subreddit, noen forskjellige Doge relaterte nettsteder og via oppføringer over noen Doge relaterte IRC kanaler.

Mens detaljene er sparsom på dette tidspunktet har vi bekreftet at planen på Chain Radio nettstedet viser en kunngjøring å finne sted på 21:00 EDT.

Med den nylige nedgangen i prisene på dogecoin det er ikke sjokkerende stasjonen er i stand til å gi bort et så stort antall av mynten, men antallet er fortsatt ingenting å nyse på i et samfunn som er drevet av tipping små nivåer av valuta til andre fritt.1200 kjøpere klar til å gjøre årets Bitcoin Black Friday den største ennåHvis du trodde Bitcoin Black Friday var stor i 2013, vil årets online hendelsen trolig blåse hodet. Om 1200 kjøpmenn vil være en del av neste Bitcoin Black Friday, arrangert av nettstedet BitcoinBlackFriday.com, hvor alle salg vil bli oppført.

Selv om hendelsen ble bare skapt for to år siden, det gikk raskt fra bare 50 til 1200 kjøpmenn. Og, i henhold til hendelsen grunnlegger, er det overraskelser venter på kjøpere på 28 november. "Vi har to ting planlagt Først er muligheten til å umiddelbart kjøpe Bitcoin med kredittkortet ditt.. Et lite beløp, som $ 25 verdt for de fleste, det er ikke for mye av en risiko og vi kommer også til å ha en seksjon. [av nettstedet] der du kan kjøpe noe for en liten sum penger", Jon Holmquist fortalte CNBC.

Dessuten vil dette året Holmquist ikke være alene. Grunnleggeren annonsert at i 2014 arrangementet vil bli styrt av et lite team, på grunn av den fantastiske økningen av kjøpere.

The betaling prosessor BitPay avdekket at fjorårets Bitcoin Black Friday fått over 100.000 besøkende, som brukte nær $ 6 millioner i BTC. Gitt konstant vekst de siste to årene, prognosen for 2014 arrangementet er betydelig høyere, spesielt nå som mer mainstream forhandlere som Newegg og VHS har sluttet seg til Bitcoin økosystemet.

Egentlig er Newegg en av selgerne som vil være en del av årets Bitcoin Black Friday, sammen med andre kjente navn som Amagi Metails, Gyft eller Namecheap.

Og ifølge Holmquist, kan det virkelige antallet kjøpmenn stiger estimert 1200. Siden børsnoteringen er gratis for enhver bedrift som godtar Bitcoin som betalingsalternativ, kan antallet vokse til fredag.

Det store problemet for oss er at de fleste selgerne ikke ønsker å planlegge fremover. Det er mye mindre kjøpmenn, så de satte den av før den dagen eller dagen før.

Rydde er et av de selskapene som ikke vil delta på arrangementet. Vel, i hvert fall ikke via BitcoinBlackFriday.com. Et selskaps talsmannen VHS Black Friday tilbudene vil være tilgjengelig på forhandlerens eget nettsted. Den gode nyheten er at du fortsatt kan betale med digital valuta.

Utvalgte bilde: BitcoinBlackFriday.com


13% av amerikanerne foretrekker Bitcoin til gull mens prisene stikker ukentlig nyhetsoppdateringSkattemyndighetene har gjort en avgjørelse om Bitcoin, og noen er sikker på å bli skuffet. Skattemyndighetene har vedtatt at Bitcoin bør vurderes eiendom, ikke en valuta, noe som betyr at Bitcoin inntjening vil bli utsatt for høyere skatter. Skattemyndighetene bemerker at Bitcoin ikke har noen rettslig status i noen jurisdiksjon og dermed ikke kvalifiserer som en valuta. Uansett, kan skattemyndighetene klassifisere Bitcoin som eiendom råd Bitcoin brukere noen juridisk beskyttelse i fremtiden som valutaen er, minst, blir offisielt anerkjent.


Nesten 150 BTC stjålet fra kanadisk utveksling takket være uvitende støttearbeiderNesten 150 BTC ble stjålet fra Ottawa-baserte Bitcoin utveksling kanadiske Bitcoinsin en svært low-tech heist. Saken skjedde i oktober 2013 og er nå under etterforskning.

Ifølge Ottawa Citizen, tyven innledet en lang samtale med granitt Networks, selskapet vert kanadiske Bitcoins' server, mens utgir seg for å være utveksling eier, James Grant. Han fortalte attendent han opplever problemer mens du bruker tjenesten, og ba om en omstart av systemet i recovery mode, som tillot ham å enkelt overvinne alle børsens sikkerhetsbarrierer.

Sentralbordet, som aldri bedt svindler å bekrefte sin identitet, gis tilgang til Grants låst serveren penn, koblet til en bærbar datamaskin og deretter manuelt "åpnet dørene" til børsens servere. Når du er inne, den mistenkte tok 149,94 BTC fra en digital lommebok, rundt $ 89 000 i henhold til gjeldende valutakurs.

"Det er helt latterlig. Alt de gjorde var å gå på chatten og si: 'Hei, jeg er James Grant og jeg har en server med deg' og datasenteret sa: 'Ja, du gjør det, hva kan vi gjøre for deg ?”, sa den virkelige eieren av kanadiske Bitcoins.

Rogers Communications, selskapet som eier Granitt Networks utstedt en uttalelse etter hendelsen. "Situasjonen rundt denne kunden er unikt for denne kunden, og gjelder ikke for noen annen kunde av Rogers datasentre. Rogers har vært helt samarbeidsvillig med myndighetene i etterforskningen", forklarte firmaet.

Uttalelsen sier også at Rogers datasentre gjennomgått sine sikkerhetsprosesser etter den kontroversielle heist.

Relaterte nyheter


Post ICO

Spill dine digitale mynter i det nye online kasinoet Bitoomba

Post ICO

Bitcoin-utveksling Kraken annonserer ny gebyrstruktur

Post ICO

Australian National Dictionary Center velger Bitcoin som ordet i 2013

Post ICO

En Bitcoin-artikkel fra 2013 kan være fallet av dette russiske nettstedet

Post ICO

260 Airlines aksepterer nå Bitcoin takket være det nye Bitnet-partnerskapet

Post ICO

En annen Bitcoin ATM maskin dukker opp, men er det for ekte?

Post ICO

5 bemerkelsesverdige Bitcoin-videoer du bør se på

Post ICO

Bill Egan, eGifter: Vi jobber med å få noen merker som virkelig vil være spennende for Bitcoin-fellesskapet

Post ICO

Se den første Bitcoin babyen

Post ICO

Amazon nekter videre PayBase. GAW Miners Engasjement

Post ICO

Aktivister vil lage en ny modell av Bitcoin som kan sikre anonymitet og unngå regulering

Post ICO

Bitcoin utveksling