20 Bitcoin eksperter du bør følge på Twitter | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

20 Bitcoin eksperter du bør følge på Twitter

20 Bitcoin eksperter du bør følge på Twitter

Sosiale medier er et flott verktøy for å lære mer om Bitcoin og andre cryptocurrencies, men du trenger å vite hvor du skal lete. Ingen fare, vi er her for å hjelpe.

Her er en liste over 20 Bitcoin eksperter bør du følgende på Twitter.

1. Roger Ver

Også kjent som "Bitcoin Jesus", er Roger Ver et godt knwon Bitcoin angel investor og kryptovaluta evangelist. Like etter Bitcoin skapelse, investert Ver over en million dollar i nye Bitcoin startups som Blockchain, Ripple og BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees er hovedsakelig kjent som han grunnlegger og deleier av Bitcoin gambling nettsiden Satoshi Dice. Imidlertid har Panamanian entreprenør gjort mye mer som han grunnla Bitcoin selskap Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund er visepresident for strategi på Digital Currency Council, et venture-støttet selskap med hovedkontor i New York City. Hun var tidligere direktør for kommunikasjon og næringsutvikling i Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

Møt grunnlegger og administrerende direktør i San Francisco-baserte Pantera Capital, et verdipapirforetak fokusert på Bitcoin og andre digitale valutaer. Dan Morehead grunnla sitt investeringsselskap i 2003, opprinnelig med fokus på globale makrosikringsfondets investeringer.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik var en Bitcoin kjerneutvikler i BitPay mellom mai 2013 og desember 2014. Men Garzik har også vært opptatt med sitt eget prosjekt: Dunvegan Space Systems, en fysisk, virtuelt og finansiell infrastruktur slik at romforskningen og plass oppgjør.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay er en travel kvinne. Account manager hos BitPay er også rådgiver i BitGive Foundation og et styremedlem i Bitcoin Foundation.

7. Bobby Lee

Foruten å være et medlem av Bitcoin Foundation, er Bobby Lee også administrerende direktør i Shanghai-baserte Bitcoin utveksling BTC Kina, verdens nest største kryptovaluta handelsplattform.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson er administrerende direktør og medgrunnlegger av BlockCypher, en plattform som gjør det mulig for utviklere å enkelt bygge, overvåke og sikre alle blockchain applikasjoner.

9. Tony Gallippi

Gallippi er co-grunnlegger og nåværende leder av Bitcoin betalingsbehandler BitPay, verdens største kryptovaluta kassa prosessor.

10. Perianne Kjedelig

0

Perianne Kjedelig er grunnlegger og president i Chamber of Digital Commerce, en bransjeforening som representerer interessene til digital asset samfunn basert i Washington, DC. Hun er også grunnleggeren av Kongressens Bitcoin Education Day.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin entreprenør Ofir Beigel er grunnleggeren av 99Bitcoins og han har nylig gjort en liste på 150 Bitcoin eksperter til å følge på Twitter.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk er ikke bare en bidragsyter til CoinDesk og Bitcoin Magazine, men også VP Community Development på ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis er ikke bare grunnlegger og direktør for Bitcoin Foundation, men også en digital penger ekspert, anerkjent cryptoeconomist og foredragsholder.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, søster av BitPay grunnlegger Tony Gallippi, er grunnleggeren av BitGive Foundation og en kryptovaluta supporter med mer enn et tiår erfaring i non-profit sektor.

15. Gavin Andresen

5

Dette "all-around geek" er faktisk den sjefsforsker ved Bitcoin Foundation. Massachusetts-baserte kryptovaluta ekspert er også ledelsen kjernen Bitcoin Utvikler i TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven er en av de mest anerkjente Bitcoin journalister der ute. Foruten å være CoinDesk administrerende redaktør, skriver hun også for Forbes og en gang jobbet for Google.

17. Andreas M Antonopouloss

7

Antonopoulos er unarguably en av de mest respekterte Bitcoin eksperter noensinne. Det California-baserte informasjonssikkerhet ekspert, tech-gründer og forfatter reiser rundt i verden å dele kunnskap om Bitcoin og kryptovaluta verden.

18. Brian Førde

8

Den tidligere hvite hus seniorrådgiver for mobil og data innovasjon er nå direktør for digitale valutaen ved MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Co-grunnlegger og administrerende direktør i Bitcoin utveksling Coinbase er kjent for å dele sine dristige spådommer på sosiale medier.

Patrick Byrne

0

Administrerende direktør i global online forhandler Overstock.com er også en velkjent personlig frihet advokat og Bitcoin supporter.

Har vi glemt noen viktige? Gi oss beskjed!

Relaterte nyheter


Post ICO

Bitcoin Minibanker produsert av Robocoin og PayMaq slo Sør-Korea og Spania

Post ICO

Bitcoin 2015 Pris - En Forutsigelse av Bitcoins Verdi Gjennom Crowd Visdom

Post ICO

Bitcoin Foundations første agent i Sør-Asia er fra Bangladesh

Post ICO

Jeg ble nesten svindlet av den påståtte Coindesk

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King løper 3,237 miles for å fremme kryptokurrency

Post ICO

Crypto Printing: det beste av to verdener

Post ICO

Bitcoin-gruppen møter syv føderale byråer for å snakke om regulering

Post ICO

15 Nettsteder for alle dine Crypto Spørsmål

Post ICO

7 grunner til at Bitcoin Business er å miste kunder

Post ICO

Amerikansk domstol stopper Mt. Gox fra auksjonering Bitcoin-domene

Post ICO

Australsk crowdfunding plattform Pozible inkluderer Bitcoin i sin liste over valutaer

Post ICO

Bitcoin utveksling