Bitcoin grunnlag Primer på jurisdiksjonsloven Utgitt | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin grunnlag Primer på jurisdiksjonsloven Utgitt

Bitcoin grunnlag Primer på jurisdiksjonsloven Utgitt

Den Bitcoin Foundationtoday utgitt en primer på loven om jurisdiksjon [pdf] for å hjelpe sine små bedrifter og oppstarts medlemmer administrere sine regulatoriske forpliktelser. Det er også offentlig tilgjengelig på stiftelsens Resourcespage på nettstedet.

En global Internett-protokoll som holder ut store løftet for global økonomisk inkludering, gjør Bitcoin lett folk og bedrifter til å gjennomføre transaksjoner over landegrensene. “Men dette kan plassere Bitcoin brukere og bedrifter under myndighet av ukjente eller tyngende utenlandske lover,” sier rapporten. Bitcoin bedrifter står overfor “utsiktene til å forsvare seg selv i reguleringssaker og rettssaker i fjerntliggende steder.”

Bestilt av Robert A. McFarlane, partner i Hanson Bridgett LLP San Francisco kontor og leder av firmaets teknologi advokatpraksis, de korte primer detaljene skritt selskapene kan ta for å unngå å gjøre seg utsatt for tyngende regelverk eller søksmål i stater som er uvennlig til Bitcoin.

Rapporten drøfter flere beskyttende alternativer: “IP blokkering (også kjent som 'geofencing'), screening basert på brukerdefinerte adressedata, som velger ikke å vise annonser til publikum i uønskede jurisdiksjoner, og gir mindre interaktivitet for brukerne i uønskede jurisdiksjoner kan demonstrere at et selskap ikke har til hensikt å drive virksomheten på en bestemt tilstand.”

“No Bitcoin bedrift ønsker å ekskludere noen jurisdiksjon”, sa Jim Harper, global politikk Advokatene for Bitcoin Foundation, “men det er viktig å ha den muligheten. Når regelverket er grunnløs av forbrukervern fordeler, jo bedre selvsagt være å drive forretninger i jurisdiksjoner som omfavner innovasjon, forbruker fordelene med Bitcoin, økonomisk vekst og jobbskaping.”Bitcoin grunnlag på SIBOS og BAFT Global Councils ForumFor andre år på rad, Foundationwill den Bitcoin delta i Sibostaking sted 29 september til 2 oktober 2014 og for første gang, BAFT Global Councils Forum on 28 september 2014 i Boston, Massachusetts. Årets tema er 'Building Bridges' mellom nyetableringer og etablerte spillere.

“Tradisjonell økonomi har nådd sine grenser blant banked. Jeg ser frem til å samarbeide med de med en visjon for en fremtid og en verden der alle mennesker, til tross for sosial og økonomisk status og landet de bor i, har mulighet til å få tilgang til og engasjere seg i den globale økonomien,”sier Jon Matonis, direktør for Bitcoin Foundation. Han legger til: “Nå er. Nå bare bare disruptor av finansielle tjenester, gir Bitcoin massive muligheter for etablerte aktører i form av effektivitetsgevinster og økt forbrukervern.”

Sibos samler over 7000 beslutningstakere og tema eksperter fra finansinstitusjoner, markeds infrastrukturer, multinasjonale selskaper og teknologipartnere. Hver dag vil Innotribe på Sibos dykke inn i en enkelt emne, utforske den fra en rekke vinkler og inviterer publikum til å reflektere over hver fasett sammen. Mandag vil fokusere på “Forstyrrelse og muligheter for Crypto-valutaer”, er tirsdag “Mot en 21st Century Networked Organization”, vil onsdag presentere “Innotribe Oppstart Challenge finalen” samt utforske “innovasjonsevne” og torsdag runder av med livlig debatter på “FinTech Innovation økosystem.”

I 2013, Patrick Murck, General Counsel, representert stiftelsen i Dubai. Jon Matonis, direktør og Grunn styremedlem, vil representere den Bitcoin Foundation i Boston for følgende sesjoner:

Søndag 28 september

Endre Lives: En Bitcoin om gangen (kun etter invitasjon)
10: 00-10: 30 AM EST

Mandag 29 september

Future of Money - The Rise of Cryptocurrencies
9: 30-10: 30 AM EST

Regulering - Cryptocurrencies
11:00 - 24:00 EST

For å se hele høyttaleren lineup, besøk SIBOS.

Bilde gjengitt av Bitcoin Foundation.


Bitcoin Foundation Velkommen Bitcoin FranceDen Bitcoin Foundationtoday annonsert tillegg av Bitcoin Frankrike, den tiende kapittel agent for å bli med stiftelsens voksende internasjonalt nettverk av ledere ved å gi utdanning til lokale medier, kjøpmenn, forbrukere, politikere og offentlige instanser. Philippe Rodriguez fungerer som president, Thomas Frankrike som kasserer, Pierre Noizat som generalsekretær og styremedlemmer Thomas VOEGTLIN, Gonzague Grandval, David François og Eric Larchevéque.

“Frankrike er et land der frihet står høyt som en top-verdi, noe som gjør landet grobunn for innovative tjenester og selskaper som bruker Bitcoin-protokollen,” sier Jon Matonis, direktør.

“Vi er glade for å forene krefter med Bitcoin Foundation for å fremme Bitcoin protokollen og utdanne beslutningstakere i Frankrike. Vi er overbevist om at Bitcoin har potensial til å forstyrre ikke bare en del av det finansielle systemet som vi kjenner det, men nedover veien, andre markeder der tillit i en sentral organisasjon er status quo “, sa Philippe Rodriguez, president i Bitcoin Frankrike.

Frankrike foreløpig fjerdeplass på verdensbasis i globale aktiv Bitcoin noder og nylig, finansminister Michel Spania uttalte: “Vi tror at Frankrike bør la folk prøve, investere og utvikle virksomheten med Bitcoin før vi skattlegge det.” Han bemerket også at når det gjelder regulering, de foretrekker å ta middelvei “halvveis mellom de strengeste regelverk [fra] Kina, Japan eller Russland eller de letteste regelverk vedtatt av land som USA, Canada eller Israel.”

Relaterte nyheter


Post ICO

Alarmerende gjennomsiktige redaksjonelle operasjoner

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex lanserer ingen gebyrer for Hellas

Post ICO

Amerikanerne er lei av penger manipulasjon: Bitcoin kan være svaret

Post ICO

Bitcoin selskapet Coinsilium lanserer Storbritannias første blockchain IPO

Post ICO

5 bemerkelsesverdige Bitcoin-videoer du bør se på

Post ICO

Bitcoin og fremtidens penger: Atlanta er vert for kryptokonferanse i oktober

Post ICO

20 Bitcoin eksperter du bør følge på Twitter

Post ICO

Møt BCI, det nye blockchain-fokuserte investeringsselskapet som ble lansert av Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin er ikke trygt - en løg fortalt av banker og regjeringer (her er hvorfor)

Post ICO

Crypto Printing: det beste av to verdener

Post ICO

Bitcoin kan nå kjøpe deg en luksuriøs leilighet på Kypros

Post ICO

Godkjent bolig i Utah lar elevene betale leien med Bitcoin