Hvem regulerer Bitcoin? Fellesskapet, selvfølgelig! | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Hvem regulerer Bitcoin? Fellesskapet, selvfølgelig!

Hvem regulerer Bitcoin? Fellesskapet, selvfølgelig!

Gjennom årene Bitcoin har eksistert har det vært en haug med tyverier og svindel knyttet til valuta. Men folk ofte glemmer hvor mye dette skjer med kontanter og kredittkort tjenester.

Ulovlige aktiviteter og kriminalitet er et mye større issuefor den fiat spillet. Når disse tapene skje, for mange rop om regulering fra governmentsand finansielle tjenestemenn roe 'Wild Wild West' av kryptovaluta. Hva disse menneskene mangler er det faktum at samfunnet selv selv regulerer vår økonomi.

En av de beste eksemplene er tap av BTC fra den beryktede Mt. Gox utveksling. Mange ser på denne hendelsen som en av de mest katastrofale ganger i eksistensen av kryptovaluta.

Etter det som skjedde, en god sverm av folk stemte i for de styrende myndigheter til å gripe inn og stoppe galskapen. Likevel, dette er som å spørre om en betalt beskyttelse tjeneste mye som mafiaen tilbake i dag. Hva folk ikke vet er at samfunnet hadde håndtert saken grundig og best de kunne.

[Tweet_box utforming = "box_02"] Bitcoin vil trives på egen hånd. Som John Lennon sa en gang, vi trenger å ‘Let It Be’. [/ Tweet_box]

Nær en over et år før børsens fall ble flere advarsler utstedt av samfunnet om at Mt. Gox var en insolvent utveksling. På grunn av sin egen private off-kjeden transaksjon database dette var ikke veldig tydelig for de fleste, men de ble likevel advart. Samfunnet hadde også medlemmer så trofast om å få pengene sine tilbake at de fløy ut til Japan for å møte CEO Mark Karpeles på Mt. Gox dørterskel. Likevel, folk ville ikke høre, og det tok mer tid til å finne ut hvor ille denne saken egentlig var.

"La oss huske hvem som ga advarsler og som anklaget Mark Karpeles gå insolvent før konkursen. Den Bitcoin samfunnet"

Regjeringen authoritiesstepped i etter factlike de vanligvis gjør, og fikk Mark Karpeles til fil konkurs og forbli gratis. Han ble aldri arrestert, og det var ikke før han ble tatt i bevegelse $ 1 million dollarsthat han ble pågrepet. Den klassisk tilfelle av styresett plukke opp sølt melk og ikke regulere i det hele tatt. La oss huske hvem som ga advarsler og som anklaget Mark Karpeles gå insolvent før konkursen: den Bitcoin samfunnet.

Etter disse hendelsene med Mt. Gox, andre tyverier og svindel har dukket koblet til åpen samfunnet regulering. Selv bedrifter seg selv viser tegn på selvregulering, for eksempel, Blockchain.info og BitStamp betalende kunder tilbake etter sine hacks.

De hadde ikke kaste eller bøye seg ut av spillet, de gjorde det som var best, og etablert en fastere tillit i samfunnet. Etter disse tapene, selskapene begynt å tilby enda bedre metoder for forretningspraksis til sin forbruker base. Den Bitcoin lommebok og utveksling Circlewas en av de første til å tilby sikrede innskudd. Utvekslingen Coinbasefollowed snart etter at med innskudd forsikring, samt en opsjon for kunder som ønsket å skaffe seg private nøkler.

Midt i alt dette, var det fortsatt hacks og tap som Mintpal utveksling, men de syntes å være betydelig mindre. Hacks som Mintpals var mindre fordi folk ble advart betydelig på forhånd. Uker før altcoin utveksling kollaps, medlemmer av lokalsamfunnet i forkant mange brukere av sin kommende død, så mye du kan se på volumfallet betydelig.

Gjennom disse hacks, har folk lært mye om selvsikkerhet, noe som til slutt fører til selvregulering og økt utdanning om riktige sikkerhetsmetoder som råder folk til å holde sine private nøkler.

Det gamle ordtaket “Hvis du ikke eier private nøkler, trenger du ikke eier Bitcoin”, og dette er veldig sant. Disse undervisningstimer ble født av feil som har lært folk å bruke multi-sig lommebøker, lengre passord og to-faktor autentisering.

På grunn av press fra samfunnet selv, har selskapene også justert seg med denne tenkningen ved å tilby nøklene til sine kunder, skape determinis adresser og legge til ting som multi-sig og Googles Authy til sine tjenester. Industrien fikk en stor trykk fra kryptovaluta samfunnet, whichhas blitt selvregulerende fra get-go akkurat som protokollen selv.

Mange gode ting vil fortsette å stige så langt som selvregulering er opptatt i krypto-miljøet. Innovasjoner som sterk maskinvare lommebøker og nye sikkerhetstiltak blir brakt til bordet av sine brukere og bedrifter som arbeider med Bitcoin.

Det synes ikke å være behov for en utpressing racket av inntekter samlet for å beskytte bransjen mot svindel. Hva trengs er fortsatt naturlige utviklingen av den Bitcoin protokollen og forbedring av samfunnene selvregulerende funksjoner. Uten å bli kvalt av lisensiering prosedyre og gi private opplysninger bort til tredjeparts enheter, vil valutaen trives på egen hånd. Det er ikke behov for en forskriftskomité regulere Bitcoin som dette er neppe skje på grunn av sin iboende desentraliserte natur. Som John Lennon sa en gang, må vi “Let It Be”.

Relaterte nyheter


Post ICO

Robocoin planlegger å sende over 45 Bitcoin Minibanker innen mars

Post ICO

Coinbase følger kundenes kjøp og lukker kontoer som bryter regler

Post ICO

Venturekapitalisten Ben Horowitz mener at penger er for svakt en metafor for Bitcoin

Post ICO

Internett-arkivet aksepterer Bitcoin-donasjoner etter at brannet har tørket ut $ 600 000 av utstyret

Post ICO

Blockchain & Chain.com-partnere for Hackathon med $ 125k i pengepremier

Post ICO

Bitcoin Foundation er konkurs, PayPal integrerer BTC og mer

Post ICO

Mark Karpeles uttalelser forvirrer Bitcoin samfunnet

Post ICO

Bitcoin-stiftelsen har en ny administrerende direktør: Jon Matonis er den valgte

Post ICO

BitPay lanserer ny åpen kildekode Bitcoin-lommebok Copay med multi-signaturfunksjon

Post ICO

Praha gleder seg over verdens første Bitcoin-eneste kafé

Post ICO

Bitcoin: små bedrifter elsker meg, store selskaper gjør det ikke

Post ICO

Storbritannias forbrytelsesbyrå griper millioner av pund verdt av Bitcoins, åtte Silk Road-forhandlere arrestert over hele verden