Acepting bitcoin for konsulenttjenester | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Acepting bitcoin for konsulenttjenester

Acepting bitcoin for konsulenttjenester

Spørsmål:

Hei folkens... Kjærlig info på nettstedet ditt og videoer. Im middelaldrende og en nybegynner til Bitcoin. Det virker som jeg må lære et helt nytt language.My spørsmålet. Er Jeg er en liten bedrift konsulent. Jeg har en nettside. Jeg ønsker å ta betaling for mine konsulenttjenester. Jeg er ikke en forhandler, kan det si 5-10 betalinger i uken. Hvordan skulle jeg gå om a) å fremme at jeg aksepterer Bitcoin betalinger og 2) hva bicoin lommebok adresse må jeg gi dem. Noen hjelp / råd ville være flott. Ps. Bare ga deg en fin plugg på Twitter.

Svar:

Hei Mark,
Når du er mer kjent med Bitcoin, kan du legge til en passende melding til din nettside og / eller fakturaer. Du kan også sende ut en e-post til dine kunder, la dem vite om din siste betalingsalternativ. Jeg anbefaler at du blir kjent med Bitcoin første, som kundene kan godt spørre deg spørsmål om det. Du trenger også å forstå det grunnleggende for å godta og lagre betalinger trygt.

Ingen kommentarerLegg til hvis utveksling krever 2-veis godkjenningSpørsmål:

Du bør legge til dine vurderinger av børser etc hvis de krever to veis autentisering.
For en som meg uten en mobil enhet og som stoler ikke Google så mye at han ikke vil installere Chrome-nettleseren, er coinbase uaktuelt for eksempel fordi du trenger en av de to til å bruke dem. Samme med mange andre tjenester, så dette vil være en verdifull informasjon for mange

Svar:

Hei Frank,
jeg er helt enig, jeg prøver å unngå Google så langt som mulig selv. Jeg fikk en Trezor stedet for et Ledger av samme grunn. Men jeg antar det er bare antok at alle har en mobil enhet i disse dager. Det er sikkert børser der bare en e-post vil være nok. Den eneste fiat-krypto utveksling jeg kan tenke på akkurat nå som det er Bitfinex, men de ikke lenger betjene kunder i USA. Jeg kan ikke huske Kraken krever et mobilnummer, så jeg vil anbefale å sjekke dem ut.

Ingen kommentarer


Legg Satoshi til USD i kranen min og legg til min banner?Spørsmål:

Hei Ofir, vil du vurdere meg å bruke linken til Simple Satoshi til USD converter på min kranen Bustedfaucet.com og du kan kaste banneret mitt sted på nettstedet ditt?

Svar:

Hei Logan,
gjerne knytte til Satoshi til USD omformer på nettstedet ditt, men jeg vil ikke være i stand til annonsen banner til nettstedet gratis, dette er hvordan jeg holde nettstedet kjører. Hvis du ønsker å kjøpe annonser her er satsene:

Annonser på 99 Bitcoins


Ofir

Ingen kommentarer


Adresse deaktivertSpørsmål:

Kjære herr / Mam
Pls. Hjelp

Svar:

Sist oppdatert 15 oktober 2017 at 10:02

Hei Sunil,
er din adresse deaktiveres automatisk hvis du bryter kranen regler. Kranen Reglene finner du her. Vanligvis adressen din vil bli deaktivert automatisk av systemet hvis en av reglene er brutt.

Kommentarer:

Endrede e-post, samt en ny enhet så Coinbase sender fullmakt til en e-post som ikke lenger eksisterer. Hva å gjøre?


Adresse deaktivertSpørsmål:

Sist oppdatert 20 desember 2017 at 15:11

Sir im prøver å logge inn og fylle captcha men å si at min adresse er Deaktiverer pls hjelpe meg.

Svar:

Hei Danny,
er din adresse deaktiveres automatisk hvis du bryter kranen regler. Kranen Reglene finner du her. Vanligvis adressen din vil bli deaktivert automatisk av systemet hvis en av reglene er brutt.

Kommentarer:

Hei, i de fleste tilfellene våre brukere er deaktivert fordi de bruker et VPN som ikke er tillatt. Du kan sende oss en melding ved hjelp av dette skjemaet: https://99bitcoins.com/contact/with din e-post og BTC-postadresse og vi kan sjekke.

Hei Zsofia,
jeg står overfor det samme problemet som Dina Zayed min adresse er deaktivert, og jeg gjorde ikke bryte noen av reglene.

Hei Zsofia,
jeg også overfor det samme problemet selv om jeg ikke bryte noen av disse reglene, jeg tror det er problemet !!!!


AdresserSpørsmål:

Hvordan får jeg mottakeradresse, slik at jeg kan sende EFinner til mottakeren? Og samme hvis jeg ønsker å motta eth fra en avsender, hvordan ville jeg gi ham / henne med min adresse? Er det gjort via e-post eller phone.etc?
Takk skal du ha.

Svar:

Hei Ahmad,
bør Mottakeren kunne gi deg adressen hvor du kan sende myntene til. Hvis du ønsker å motta, du bare gi avsenderen offentlige adresse. Du kan

Relaterte nyheter


Post Litecoin

Utvekslingsregion og minimumsmengde

Post Litecoin

Kjøper bitcoin på Coinbase fra India

Post Litecoin

Etherium gruvedrift med antiminer?

Post Litecoin

Spørsmål om min nye kran - freebits4u.ml

Post Litecoin

Hvordan gruvedrift belønninger fungerer?

Post Litecoin

Privat nøkkel

Post Litecoin

Kan du foreslå meg noen legit, skikkelig sky mining business sites

Post Litecoin

OpenLedger

Post Litecoin

Bitcoin Recovery - Wallet Seed Phrase Overføring til en annen Wallet

Post Litecoin

Datamaskin

Post Litecoin

Bitcoin Utlån

Post Litecoin

Slik krever du din Bitcoin Cash - Instruksjoner