Altcoiner.net er det legit eller en svindel? | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Altcoiner.net er det legit eller en svindel?

Altcoiner.net er det legit eller en svindel?

Spørsmål:

Hei Jeg prøver å finne en legit sky gruvedriften til å investere mine Bitcoins og fant Altcoiner.net er det legit eller en lurendreier? Også fant jeg Ethtrade.org som er av disse to nettstedene tilbyr den mest lønnsomme for min investering?

Svar:

Hei Emily.
Lykke til!

Kommentarer:

SCAM av høyeste grad

Kart, hva gjør du sier Altcoiner.net er en lurendreier?Altcoiner.net Shutdown?Spørsmål:

Vet du om dette HYIP har stengt? Alle utgående transaksjoner venter som av sist fredag, men området er fortsatt fullt fungerende. Takk skal du ha

Svar:

Hei Scott,
håper du ikke legge for mye penger i det.

Ingen kommentarer


Alternative utvekslingerSpørsmål:

Hei Zsofia,

Er det et alternativ klarert utveksling bortsett fra Bitstamp som jeg kan bruke til å kjøpe XRP? Jeg er ikke komfortabel med nivået på KYC krav som Bitstamp forespørsler.

Svar:

Hei Brian,

Ganske mye alle børser som håndterer fiat vil ha disse slags KYC hoops å hoppe gjennom. Men som Zsofia sagt, kan du unngå dette stresset ved å kjøpe Bitcoin bruker en mer anonym metode. Innkjøp BTC direkte fra en person via LocalBitcoins.com nettstedet eller Bisq app er anbefalte metoder.

Du kan deretter bytte denne BTC for Ripple på en krypto-bare utveksling uten å måtte gjøre mye verifisering. For fullstendige børser, sjekk ut Poloniex.com, HitBTC.com eller Cryptopia.co.za (det finnes mange flere alternativer!), Og etter en rask, lett utveksling, prøv Changelly.com eller Shapeshift.io.


Alternativt til Overgang for å kjøpe BTC ved internasjonal Wire transfer (jeg har en Xapo konto og det synes det billigste alternativet)Spørsmål:

Er det noen andre veldig billig alternativ til transferwise å kjøpe Bitcoins hjelp internasjonal bankoverføring? Den ecuadorianske Bankgebyrer er veldig dyrt, så det er nesten umulig å kjøpe til markedspris. (Jeg har en konto i xapo)

Svar:

Den billigste jeg har funnet i Bitstamp og det er det jeg bruker, men du vil fortsatt ha de bankgebyrer i forbindelse med overføringen.

Kommentarer:

Debetkort er dyre fordi de tillater tilbakeførsel (mer om det her:
BTC-E har eksistert i lang tid og er den billigste, men det er også uregulert så vidt jeg vet så vær forsiktig med pengene dine.

Jeg innså at prisen i BTC-e er den billigste som jeg har funnet. Det virker som de arbeider med bankoverføring. Er det noen billigste alternativ å bruke debetkort, cuz coinmamma og cex er dyre nå. (De arbeider på verdensbasis)


Amd HD 5450 og 6350 grafikkort på en desktop dell optiplex 780Spørsmål:

Vennligst Jeg har amd HD 5450 og HD 6350 grafikkort på en stasjonær Dell OptiPlex 780.pls råd hvordan du bruker den for mining.the beste currencey til meg og beste overklokking med etterbrenner, den beste gruvedrift app og bassenget å bruke.... Takk, min Herre.

Svar:

Hei Lawrence,
Vi har noen guider til mine Ethereumor Zcash, kan du sjekke disse for oppsett. Du kan sjekke https://whattomine.com/ som mynter som er mest lønnsomt for deg å mine.

Ingen kommentarer


Og er det en avgift å gå frem og tilbake bitcoinSpørsmål:

Når jeg har vært litt mynt lommeboken kommer til å betale lokale folk som ikke har noe å gjøre med Bitcoin jeg trenger å overføre tilbake til dollar Og er det en avgift for å gå tilbake og videre hvordan å gjøre Bitcoin slå galla så jeg kan betale min rørlegger etc.

Svar:

Hei Michael,
å konvertere Bitcoin til fiat penger, må du selge den, enten til en person, en Bitcoin minibank eller gjennom en utveksling. Det vil være avgifter involvert, ja. Først en gruve mynt for å sende Bitcoin til kjøperen / ATM / utveksling og deretter hva avgiften er pålagt av ATM / utveksling og kjøper (hvis du bruker noen form for deponeringstjeneste for å sikre din handel med dem). Disse avgiftene er variabel, men bør være ganske lav.

Ingen kommentarer


En annen nekrologSpørsmål:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Svar:

Takk for å sende dette inn! Vi vil oppdatere nettstedet med dette snart.
 

Ingen kommentarer


Antiminer S9 kan min andre SHA256 algo krypto valutaerSpørsmål:

Bare ønsker å finne ut om S9 Antiminer kan utvinne NiceHash og Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Svar:

Hei Rohit,
er NiceHash en sky-mining tjeneste som lar deg leie ut din ASIC er hashpower. Jeg er ikke sikker på om det ville være mer lønnsomt enn gruvedrift rett SHA-256 mynt, men jeg vil gjette ikke. Jeg er ikke sikker på at det er en legit service heller.

Kommentarer:

Takket Steven, bare noen flere ting
S9 mahine som 13 Th / s hashing kraft for gruvedrift Bitcoin, så vil det min Bitcoin Cash med samme hashing makt.

Hvis jeg legger inn en ordre i dag for S9 maskinen, vil jeg være å få det i januar 2018 - tror du da det er verdt gruvedrift Bitcoin som jeg hørte det kommer nær sin 21 millioner mark, og deretter vil det være død, så vil bare vite om jeg kan bruke disse S9 maskinen til min andre valuta for profitt.

På coinwarz det viser ikke en felles valuta er i overskudd til meg akkurat nå, men jeg antar det avhenger av gruvedrift kraften i maskinen rett eller spillet er over ikke mer penger i gruveindustrien.
noen annen måte å tjene penger ved gruvedrift disse valutaene.

Ditt svar vil bli høyt verdsatt

Takket
Rohit

Oh yeah, og økonomisk effektivitet mellom de ulike myntene du kan gruven vil variere, avhengig av pris og vanskelighetsgrad. Sjekk ut CoinWarz og sortere etter algo å se som for tiden er mest lønnsomme i SHA-256 mynter.

Relaterte nyheter


Post Litecoin

Hvordan kan jeg få min BTC ut av Coinbase uten å måtte betale disse vanvittige nettverksavgiftene på 45%?

Post Litecoin

Kan du fortsatt tjene penger minedrift Litecoin og andre Altcoins og en pc?

Post Litecoin

Hvordan sender mynter til en lommebok, når mynten er i en lommebok som ikke støtter dem?

Post Litecoin

Bygg din egen Bitcoin kran

Post Litecoin

Jeg mottok ikke full betaling fra kranen hub

Post Litecoin

Venter på transaksjoner på blockchain

Post Litecoin

Spørsmål om min nye kran - freebits4u.ml

Post Litecoin

Justering av bitcoin utbetaling basert på prisen på Bitcoin

Post Litecoin

Nybegynner planlegger å starte

Post Litecoin

Brødbitcoin lommebok

Post Litecoin

Registrering eller kjøp av Bitcoin

Post Litecoin

Er det bra å kjøpe bitcoin fra valuta og selge i indisk utveksling