Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Beste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Evan Duffield, skaper av Bindestrek (tidligere kjent som Darkcoin, og XCoin før det) statedthat Dash X11 proof-of-arbeid algoritme var ment å reprodusere Bitcoin gruveutvikling kurve. Sin kontroversielle 32% premine scamaside har Dash gruvedrift faktisk kommet gjennom de kjente faser etablert av Bitcoin: CPU gruvedrift, GPU gruvedrift, og nå ASIC gruvedrift.

Den Antminer D3 fra Bitmainis den tiden den mest effektive ASIC miner for Dash. D3 første produksjon kjøre begynte å levere i midten av 2017 og raskt utsolgt, så det tilbys en stor ytelse fordel over konkurrerende ASIC og GPU gruvearbeidere.

Som med Bitcoin og litecoin ASIC, Bitmain var ikke først på markedet med en Dash miner; den æren tilhører iBeLink DM384M, som ble utgitt i 1Q16. Men som med Bitcoin og litecoin ASIC, Bitmain produkt tilbyr topp elektrisk virkningsgrad. Duffield intensjon å speile Bitcoin gruvedrift progresjon var absolutt oppfylt!

Den Antminer D3 Hashrate Sammen

D3 oppnår en imponerende hashrate av 15 GH / s mens forbruker 1200W av elektrisitet. Det innser en virkningsgrad på 1,6 J / MH. Dette står i kontrast meget gunstig med iBeLink DM384M, som produserer bare 384 MH / s. For å sette dette i perspektiv, får D3 nesten 40 ganger hashrate for bare ca 1,7 ganger strømforbruket.

For en mer rettferdig sammenligning, vurdere Baikal Giant-A900 X11 ASIC. The Giant, den tidligere lederen av X11 gruvefeltet, hashes 900 MH / s for bare 216W. Men får D3 enn 15 ganger denne hashrate for mindre enn seks ganger strømforbruket. Den A900 gjør det, men har fordelen av å kunne utvinne fem flere algoritmer i tillegg til Dash X11.

Endelig iBeLink nyeste tilbud, DM11G oppnår 11 GH / s og trekker 810W. Dette betyr at det blir 73% av D3 hashrate for 67,5% av energien! Den eneste ulempen er DM11G bratte forhånd kostnads ​​mer enn det dobbelte av D3. Hvis du klarer å få en bedre pris, bør du absolutt vurdere det som en sterk kandidat til D3.

D3 og PSU kostnader

Bitmain selger D3 for rundt $ 2700, minus fraktkostnader og en strømforsyning. Men september batch raskt utsolgt, og neste mulige batch vil tilgjengelig i november for $ 1450. Bitmain anbefalte APW3 ++ makt supplyadds en annen $ 105. Du kan imidlertid bruke noen ATX PSU med riktig effekt og kontakter.

Selv på $ 2700, er D3 klar leder i form av verdi. Sin nærmeste rival, DM11G, koster hele $ 6000 for iBeLink. Baikal Giant er for øyeblikket ikke tilgjengelig bortsett fra forhandlere og second-hand, hvor det vanligvis selger for rundt $ 2200. Men den overlegne ytelsen til D3 betyr at det vil betale seg mye raskere (forutsatt Dash gruvedrift er fortsatt lønnsomt).

D3 Vekt og størrelse

Slik at du vet hva du kan forvente i form av fraktkostnader, veier D3 5,5 kg, og PSU veier 3 kg. D3 måler 320 x 130 x 190 mm. Sin lave vekt og liten størrelse tåler sammenligning med andre X11 gruvearbeidere; den DM11G, for eksempel, veier 21 kg og måler 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining Betraktninger

Dash USD prisen har vært stigende det siste, slik at mynten er fortsatt lønnsomt å mine. Imidlertid har Bitcoin nylige prisøkningen i stor grad bedre enn Dash:

Dash gjør det bra i amerikanske dollar, men ytelsen er middelmådig når priset i Bitcoins.

Ifølge Coinwarz.com, det var 128% mer lønnsomt å gruven Dash enn det var å gruve Bitcoin i august 2017. Dette var imidlertid bare halve to-ukers gjennomsnitt på 227%. Dette fallende lønnsomhet skyldes to faktorer:

1) Bitcoin er større forståelse:

Ut av over tusen altcoins, er 15. Plass ganske utrolig bra.

2) Dash raskt stigende vanskelighetsgrad sats som kraftige ASIC blitt utbredt:

Bitinfocharts.comshows Dash vanskeligheter spiking siden X11 ASIC ble tilgjengelig tidlig i 2016.

Er D3 lønnsomt?

Hvis du ønsker å få en idé om din potensielle avkastning fra en D3, den CoinWarz Dash gruve calculatoris nyttig. Husk imidlertid at vanskeligheter nesten sikker på å fortsette å stige, og Dash pris kan godt falle. Men basert på en statisk pris og vanskelighetsgrad, er lønnsomheten bildet som følger:

Ifølge kalkulatoren, med omtrentlige amerikanske gjennomsnittlig elektrisitets pris på $ 0,10 / kWh, D3 kan betale for seg selv i mindre enn tre uker! (Merk: Dette gjaldt tidspunktet for å skrive dette innlegget Vennligst se etter oppdaterte statistikken på Coinwarz hjemmeside.).

Det er utrolig raskt de siste Bitcoin gruvearbeidere fra Bitmain kan ta et år eller lenger. De forventede årlige overskudd på nesten $ 50k sannsynligvis svært urealistisk. Likevel synes D3 å være en god investering på papir.

Slik kjøper D3

Som alle andre miner fra Bitmain, The Antminer D3 selger i grupper. Hver månedene, kommer en ny gruppe ut. Det er verdt å ta en titt på Bitmain er D3page å se når neste batch vil skipet. Også Bitmain Twitter profilehas nyttig informasjon om kommende utgivelser.

Merk at D3 er også tilgjengelig andre-hånd eller via forhåndsbestilling fra ulike forhandlere. Mens enkelte dedikerte ASIC leverandører kan tilby rettferdige avtaler, vil de fleste forhandlere på eBay eller Amazon kreve en premie for å få denne "penger utskrift maskin" i forkant av neste batch.

En forhåndsbestilling med Bitmain er trolig den sikreste måten å kjøpe D3. Mens lokale forhandlere vil sende den til deg raskere og gir deg mulighet til å smette unna importavgifter, bør du være klar over at mange svindel forhandlere eksisterer og kan dra nytte av etterspørselen etter nye gruveutstyr. Hvis du kjøper via en forhandler, sørge for at de er anerkjente først. Vi fikk personlig brent av en slik svindler på Amazon også.

Fraktkostnader og tider fra Kina må også tas i betraktning. Enkelte forhandlere lover raske leveringstider og billig frakt innenfor USA (og noen andre regioner). Long frakt forsinkelser spiser til forventet fortjeneste; som andre får sine D3s og begynne gruvedrift, stiger gruve vanskeligheter tilsvarende. Merk at i motsetning Bitcoin to-ukers forsinkelse, Dash vanskelighetsgrad retargets omtrent hvert to minutter og førti sekunder, eller med hver ny blokk funnet.

The Bottom Line: Er Antminer D3 verdt det?

Selv om andre produsenter arbeider med nye Dash ASIC, akkurat nå Antminer D3is den beste tilgjengelige X11 miner. Alternativene er å se på og vente på en bedre miner eller å kjøpe D3 så snart som mulig.

Relaterte nyheter


Post Tacocoin

Bitconnect gjennomgang: Er det Legit?

Post Tacocoin

Coinbase gjennomgang: 6 Kontroversielt problem du må være oppmerksom på

Post Tacocoin

EToro Cryptofund gjennomgang: Investering i Bitcoin, Ethereum, og mer

Post Tacocoin

HitBTC anmeldt: Er det neste store utveksling?

Post Tacocoin

Coinomi review - En mobil lommebok til flere kryptokurver

Post Tacocoin

Coinbase mot Btc-e mot BitStamp - Hvor skal du kjøpe Bitcoins?

Post Tacocoin

Luno (tidligere BitX) Bitcoin Exchange og lommebok anmeldt

Post Tacocoin

Bithumb gjennomgang - å kjøpe Bitcoins i Korea

Post Tacocoin

Gi gave av Bitcoin til jul - Bitcoin gave ideer

Post Tacocoin

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Bitcoin Miner gjennomgang: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Er det verdt det?

Post Tacocoin

Desember ICO-analyse - NAGA-gjennomgang