Den beste Litecoin gruvedrift maskinvare - Antminer L3 Scrypt Miner gjennomgang | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Den beste Litecoin gruvedrift maskinvare - Antminer L3 Scrypt Miner gjennomgang

Den beste Litecoin gruvedrift maskinvare - Antminer L3 Scrypt Miner gjennomgang

Bitmain er (i) berømte i Bitcoin verden, ikke bare for å produsere den raskeste tilgjengelige ASIC gruvearbeidere, men for deres AsicBoostand Antbleedscandals. Med den kraftige L3 Scrypt gruvearbeider har Bitmain utvidet til litecoin gruvedrift. Igjen, deres produkter levere de mest hash for kontanter... Men som L3 ble raskt utsolgt på Bitmain butikken, bør du prøve å kjøpe det andre steder eller velger i stedet for Bitmain forbedrede modell, L3 +?


En sjelden L3, som selges på eBay. Legg merke til single-fan design og utsatte boards. Den veier 2,5 kg.

Begge L3 typene bruker de samme BM1485 chips; bare deres antall er forskjellig. Den Antminer L3 + er i hovedsak en L3 med dobbelt hash hastighet og to ganger effekten trukket. Likevel, de bestemmer seg riktig modell og kjøpe fra høyre selger er fortsatt en ganske tøff samtale!

Hvis du er interessert i seriøse Scrypt gruvedrift, denne anmeldelsen mål å gi deg nok informasjon til å komme til en avgjørelse mellom de ulike L3 (+) alternativer.


Den dual-fan L3 + ser veldig lik den SHA256 gruvedrift S9, men er ca 1 kg tyngre.

5 viktige ting du bør vite før du velger en L3

Den Antminer L3 har en konkurranse Hashrate

L3 er hashrate er en imponerende ~ 255 MH / s. Denne hastigheten blir overgått av ~ 504 MH / s av den L3 + og ~ 280 MH / s A4 Dominator ved Innosilicon.

Raw hashrate forteller ikke hele historien likevel. Om du går for en L3 eller L3 +, vil du ha en større effektivitet i forhold til andre gruvearbeidere, som A4, KNC Titan eller eventuelle gjenværende GPU gruvearbeidere. Som et resultat, bør du gjøre betydelige overskudd - i hvert fall inntil L3 modeller blir utbredt... Selvfølgelig, lønnsomhet avhenger også få L3 til en god pris!

Ifølge gruve kalkulatoren på litecoin nåværende pris og vanskelighetsgrad og forutsatt en baseline 10c per kWh for elektrisitet kostnadene, vil en L3 produsere: 3,5 LTC, verdt $ 165, per uke!

I et år, kunne L3 lage så mange som 183 LTC, eller $ 8641 - selv om å oppnå slik avkastning er usannsynlig, så litecoin vanskelighetsgrad vil sikkert stige etter hvert som flere av disse produktene kom på markedet.

Den Antminer L3 bruker lite strøm

Arbeider fra beregningene ovenfor, bør Antminer L3'smodest 400W strømforbruket utgjør bare 10% av fortjenesten - $ 16.80 over en uke og $ 876 i løpet av et år.

Sammenligning av L3 til A4 Dominator, er det klart at L3 er nesten dobbelt så effektiv. Mens A4 brenner rundt ~ 1000W å oppnå 280MH / s, L3 klarer å få nesten samme hashrate fra bare ~ 400W. Over tid vil L3 er større effektivitet (1,6 J / MH) resultere i en stadig økende profitt differensial.

Ifølge litecoin skaperen, Charlie Lee, er L3 2,5 ganger så effektiv som A4:

L3 + forbruker rundt 800W for å få ~ 500 MH / s; dobbelt så kraftig som for dobbel hashrate. Dette betyr at når det gjelder ren effektivitet, er det svært lite å velge mellom en L3 og L3 +.

Merk: L3 gjør notcome med en PSU. Det anbefales at du bruker en god, elektrisk effektive strømforsyningen (PSU) for å kjøre en L3. PSU må ha og fem seks-pinners kontakter og bør ha nok av ledig kapasitet; mellom 600W til 750W anbefales. Effektivitet er også avhengig av PSU ytelse.

Antminer L3S er Lys

Med en vekt på bare 2,5 kg (eller 3 kg inkl emballasjen), er det L3 mye lettere enn A4 Dominator, som veier en heftig 9,2 kg. Den L3 + er også nokså tykk, som veier 6,5 kg (emballasjen inkludert).

L3 definitivt vinner her, som sin lette designen holder fraktkostnadene nede og også gir mulighet for sikrere stabling / hyller av flere gruvearbeidere.

Antminer L3S er relativt rolig

L3 single-viftekonstruksjon frembringer et minimum av 60dB, mens den dual-vifte L3 + slipper ut fra 75 dB til 95 dB, avhengig av omgivelsestemperaturen.

L3 er ikke whispery nok til å kjøre på soverommet, men det bør ikke holde naboene våken heller.

Den Antminer L3 er svært kompakt

Den L3 dimensjoner er en beskjeden 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. Dette er gunstig sammenlignet med den litt større A4 Dominator, som er 28 cm x 26 cm x 13 cm. L3 + er den største langt, som måler 35 cm x 13 cm x 19 cm.

Antminer L3sare knappe og derfor ofte dyre

For de som ikke forhåndsbestille Antminer L3from Bitmain i oppkjøringen til sin første utgivelse, er det nå kun tilgjengelig på sekundære markeder, som for eksempel eBay, Amazon, AliExpress eller dedikert krypto gruvedrift distributør nettsteder.

Flere tilbud, spesielt fra elektroniske markeder, vil absolutt huljern du på pris, lading godt over Bitmain opprinnelige prisen på L3. Spesielt hvis du kjøper fra en ny, ukjent krypto miner nettstedet, at du bare bestille fra en anerkjent leverandør Flere svindelområder har satt opp i det siste, lovende - men aldri levere - Scrypt ASIC.

Som neste gruppe med L3 + swill selge for like under $ 2000, ville det ikke være fornuftig å betale mye mer enn $ 1000 for en L3, gitt deres relative makt. Men som L3 kan bli forsinket og vil trolig ta flere uker å sende, kan det være fornuftig å betale så mye som $ 1500... Dette gjelder spesielt hvis du er sikret rask levering og kan få en garanti sammenlignes Bitmain opprinnelige 180 dager (dette vil også gjelde for kommende L3 + enheter).

Som for å forhåndsbestille L3 +, bør det være ganske trygg. Mens krypto gruvedrift maskinvare forhåndsbestillinger er notorisk dodgy, har Bitmain alltid holdt opp sin del av avtalen så langt.

Kjør tallene og vurdere risikoene før du foretar et kjøp beslutning!

Er Antminer L3 verdt investeringen?

Den Antminer L3is en meget solid all-round utøver, med noen bestemt størrelse, vekt og støy fordeler i forhold til den L3 +. Når det gjelder effektivitet, er det nesten identisk med L3 +. Som den aldrende A4 Dominator er utklasset på de fleste fronter, vil ditt valg av en ASIC Scrypt miner komme ned til enten L3 eller L3 +. Pris og tilgjengelighet er sannsynlig å være de beste determinants.

Relaterte nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin Trader gjennomgang - Er det mulig med 20% månedlig avkastning?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 anmeldelse - ikke sikkert det er verdt pengene dine

Post Tacocoin

Bitfinex gjennomgang: Verdens største utveksling etter volum

Post Tacocoin

BTCJam anmeldt - Min personlige erfaring og Reddit brukeranmeldelser

Post Tacocoin

Coinbase misbruker sine henvisningsprogramdeltakere?

Post Tacocoin

BTC Robot gjennomgang - er det en svindel? Virkelige resultater fra bitcointalk-brukere

Post Tacocoin

Binans gjennomgang: Er det en Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Hva er Zen-protokollen? Novembers ICO-analyse

Post Tacocoin

Ledger Nano S gjennomgang - Er denne Bitcoin Wallet Better than TREZOR?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner gjennomgang: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Er det verdt det?

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin av 99Bitcoins

Post Tacocoin

Jaxx Wallet Review - En Allround Bitcoin Wallet