Antminer S9 gjennomgang - 6 ting du trenger å vite før du kjøper | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Antminer S9 gjennomgang - 6 ting du trenger å vite før du kjøper

Antminer S9 gjennomgang - 6 ting du trenger å vite før du kjøper

Med den stadig økende vanskelighetsgrad til gruven Bitcoins det blir vanskeligere og vanskeligere å faktisk gjøre en fortjeneste som en Bitcoin gruvearbeider. Men ikke så lenge siden den kraftigste og mest effektive miner å date ble introdusert - The Antminer S9.

Den Antminer S9 synes å være å bare Bitcoin miner fortsatt i stand til å skape en noe positiv avkastning i dagens miljø. Mange vurderinger prise produktet, mens andre har sine tvil. Så jeg bestemte meg for å oppsummere alle de fordeler og ulemper i en enkel vurdering - her er det før du...

6 ting du trenger å vite før du kjøper en Antminer S9

1. Antminer S9 den mektigste miner tilgjengelig på markedet

Den Antminer S9 har en hash hastighet på 12.93TH / s - + 7% (og ikke 14 TH / s som annonseres ganger), noe som betyr at den kan generere rundt 0,5 Bitcoins hver måned. Dette er selvfølgelig bare inntekter og ikke tar hensyn til elektrisitet, gruvedrift basseng avgifter, eller maskinvare utgifter. Jeg løp tallene mot tre forskjellige Bitcoin mining calculatorsand de alle viser samme resultat. Rundt $ 330 i måneden av ren inntekt (på dagens valutakurs tilsvarer dette rundt 0,5 BTC).

Den Antminer S9 er også den mest effektive miner på markedet. Dette betyr at det er bortkastet minst mulig energi enn alle andre gruvearbeidere der ute. Hvis du legger hensyn elektrisitet kostnadene så godt du vil generere litt mindre enn det - rundt 0.33BTC.

2. Antminer S9 er den dyreste miner på markedet

Prisen på Antmier S9 varierer mye. På Bitmain nettsted kan du kjøpe den for $ 2400. På Amazon kan du finne det for så lite som $ 2700 og på eBayyou kan få det for så lite som $ 2000 (slik det er sannsynligvis det beste stedet å lete).

Dette er den dyreste miner på markedet i dag fordi dens overlegne gruvedrift evner. For å bryte selv med investeringen din må du gruven i ca 10 måneder å ta hensyn til en gjennomsnittlig strømkostnad på $ 0.1 / KW. 10 måneder er lang tid i Bitcoin universet og mye kan endre - gruvedrift vanskeligheter kan stige, valutakurs vil svinge, og alle disse gjør det vanskelig å forutsi hvor lang tid vil det faktisk ta å gå i balanse i denne investeringen.

3. Du trenger en ekstra PSU å kjøre Antminer S9

Den Antminer S9 kan ikke bare bli plugget inn i veggen, er det behov for en PSU (strømforsyningsenhet). Så når du kjøper en Antminer husk at du må bruke og ytterligere $ 150 på en PSU. Bitmain (Antminer produsenten) anbefaler å bruke APW3-12-1600-B2 som kan finnes på deres hjemmeside, på Amazon eller på eBayat ulike prisområdene i tillegg.

Her er hvordan du stiller inn miner opp med strømforsyningen (merke hvor høyt miner får når du bruker den):

Hvis du eier en PSU av en gammel Bitcoin miner du kan være i stand til å bruke det også. For eksempel EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU bør også arbeide med dette miner. Men hvis du ikke allerede eier en kompatibel PSU vil det trolig være best å bare kjøpe APW3-12-1600-B2 og legge den til din opprinnelige investeringskostnaden. Det vil sannsynligvis ikke koste mye mer enn noen andre gamle PSU du kan finne.

4. Det kan være lurt å vurdere å få en haug med S7s stedet for en Antminer S9

Seeing som folk flest vil trolig rush for å kjøpe den nye Antminer S9 kan det være lurt å vurdere å få den eldre modellen (Antminer S7) til en rabattert pris på grunn av lavere etterspørsel. Den Antminer S7 har ca 33% av hashing kraften i S9 (det kjører på 4,73 TH / s), men hvis du kjøper 3 brukte de vil det trolig koste mindre. Her er hva en erfaren gruvearbeider hadde å si om Antminer S9:

Min generelle vurdering er en 3,5 da disse ikke fortjener en 4. Disse er flotte gruvearbeidere som kan erstatte ca 3 s7s. Men gruvearbeideren blir altfor varmt i løpet av de s7s. Jeg kan lett kjøre min 5 s7s i garasjen min i Florida på 55% (som jeg må fordi noe høyere, og de gjør en høyt humre støy), mens disse holdes på 100% og fortsatt blir for varm. Jeg kan enkelt holde disse på 100% uten humre støy problemet og er mer stillegående enn S7. Hvis du ønsker å bruke s9s da må de være i en mye bedre kontrollert miljø (som jeg er nødt til å komme opp med) hvis du ønsker å beholde disse varer lenger.

Hvis du går ned denne veien selv om det er viktig å beregne lønnsomhet som Antminer S7 er mindre energieffektiv enn S9. Her er en komplett sammenligning av Bitcoin mining maskinvare tilgjengelig.

5. Ikke alle Antminer s9s er skapt like

Bitmain leverer sine Bitcoin gruvearbeidere i grupper. Hver gruppe er annerledes enn den andre og har en annen hash hastighet også. Så det er svært mulig at du vil finne deg selv å kjøpe en Antminer S9 som har en hash hastighet på kun 11,85 TH / s og ikke 12.93 TH / s. Det er derfor det er viktig å vite spesifikasjonene til den eksakte miner du ser inn før du kjøper den.

For eksempel gjeldende gruppe med Antminer s9s tilgjengelig fra Bitmain er bare 11.85TH / s, er de kraftigere modellene utsolgt. Men på eBayyou kan fortsatt finne folk som selger den eldre kraftigere modell. Husk at 11.85TH / s modeller er også priset lavere enn deres større bror, så det er ikke som du blir dratt av eller noe ved å kjøpe denne modellen.

Ergo - sørg for å vite det nøyaktige spesifikasjoner av miner du kjøper. På denne måten vil du vite for å beregne eksakt avkastning og når du vil bryte selv.

6. Du får en 90 dagers garanti på miner (hvis kjøpt fra Bitmain)

Bitmain forsyne sine kunder med en 90 dagers garanti, men at garantien kommer med begrensninger. For eksempel, vil garantien ikke være gyldig hvis du overklokke miner (kjører det på en høyere hastighet enn det er designet for å kjøre). Også, hvis du bruker en strømtilførsel eller generere miljøskader til gruvearbeider vil du ikke være kvalifisert for en garanti (for eksempel lynnedslag, korrosjon på grunn av våte omgivelser). Noen eBay selgere vil også gi deg en garanti så sørg for å lese detaljene på hver liste forsiktig.

Ergo - er Antminer S9 verdt det?

Hvis du er interessert i å få inn Bitcoin mining så Antminer S9 er trolig den eneste logiske løsningen. Men svaret på spørsmålet "er det Antminer S9 verdt det?" er helt personlig. Det avhenger av mange faktorer som:

  • Hvor mye penger du har tilgjengelig til å bruke på Bitcoin gruvedrift
  • Hvor du bor (dvs. Strømutgifter, kjølekostnadene)
  • Hvor mye tror du Bitcoin verdi vil stige i fremtiden

Også er det alltid spørsmålet om den økende vanskelighetsgrad og hvor mye tid vil passere før Antminer S9 blir foreldet (vanligvis dette skjer i løpet av 8-12 måneder). Hvis du har flere spørsmål om Antminer kan du alltid få hjelp av andre Bitcoiners på den offisielle tråden på Bitcointalk. Glad gruvedrift!

Klikk her for å finne de beste tilbudene på Antminer S9

Relaterte nyheter


Post Tacocoin

BitPanda gjennomgang - kjøp Bitcoin med Skrill, SEPA eller et kredittkort

Post Tacocoin

Ledger Nano S gjennomgang - Er denne Bitcoin Wallet Better than TREZOR?

Post Tacocoin

KeepKey mot TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet gjennomgang

Post Tacocoin

Min BTCJam investering gikk akkurat bust

Post Tacocoin

Coinbase gjennomgang: 6 Kontroversielt problem du må være oppmerksom på

Post Tacocoin

Xcoins gjennomgang - er det en Legit måte å kjøpe Bitcoins på?

Post Tacocoin

Best Ethereum Wallet (2018 oppdatering) - 5 alternativer vurdert

Post Tacocoin

Fra TREZOR til LastPASS: Best Password Managers 2017 gjennomgang

Post Tacocoin

Jaxx Wallet Review - En Allround Bitcoin Wallet

Post Tacocoin

Bitstamp gjennomgang: Er det den billigste Exchange for å kjøpe Bitcoin?

Post Tacocoin

Beste Bitcoin Escrow Services

Post Tacocoin

GreenAddress.it anmeldelse