Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

En av de mer interessante enhetene produsert av Bitmain (den ledende Bitcoin gruvedrift hardwaresupplier dag) er den Antrouter R1. Produktet har 2 hovedfunksjoner:

  1. Det er bare din hverdag Internett-ruter - snu gjester tilgang til trådløs tilgang.
  2. Det er en Bitcoin gruvearbeider som lar deg konkurrere om sjansen for gruve Bitcoins.

Enheten kan også brukes som en høyhastighets USB-lader - Ved hjelp av en USB-kabel, koble den mobile enheten til R1 for å lade den. Android-telefoner, iPhone og tabletter støttes.

Men før du gaffel over $ 39 til Bitmain (frakt ikke inkludert) og starte gruvedrift Bitcoins, er det viktig å forstå akkurat hvordan slanke sjansene dine er å faktisk gruve Bitcoins med Antrouter. La oss starte med de tekniske spesifikasjoner:

Frontpanelet Koble Ethernet-kabel og logge inn styringssystemet.
Bitcoin Mining Mode AntPool Solo Mode (tvungen)

Som du kan se Antrouter har en hash rate på 5.5GH / s. Bare for sammenligning, den mest effektive miner i dag som trolig vil bryte selv innen 12 måneder, den Antminer S9, har en hash rate på 14 TH / s. Som er mer enn 2500 ganger mer enn Antrouter R1.

Dessuten, når du er gruvedrift med Antrouter du gjør det som kalles "Solo Mining" - det betyr at du ikke bli med en pool av miner og bli belønnet for din del av arbeidet. Hvis det var tilfellet ville du gjøre rundt 10 cent hver måned siden du ikke bidrar så mye (beregnet via vår Bitcoin mining calc).

I stedet er det du prøver å gruve på egen hånd, forsøker å løse en ultra kompleks matematisk problem med en meget svak datamaskin. Det er en slank sjanse for at du vil klare å gjøre dette og bli belønnet 12,5 Bitcoins, men det er enda mindre enn sjansen for å vinne i lotto.

Når det er sagt, jeg tror fortsatt konseptet er tiltalende. Jeg mener, det koster ikke mye å kjøpe denne enheten, fortsatt har den sin egen primære funksjon som en ruter, og bare forestille seg hva en historie du vil ha hvis du faktisk klarer å gruven Bitcoins med det av ren flaks.

Sette opp Antrouter R1 tar litt konfigurasjon i første omgang. Men denne guiden er ganske thouroughand vil komme deg gjennom det enkelt. Den Antrouter R1 er ikke et nytt produkt, det ble først introdusert på markedet i slutten av 2015 (se den opprinnelige Bitcointalk tråden her). Mens du blar gjennom brukeranmeldelser fant jeg ut at de to viktigste klager brukere hatt er:

  • Fraktkostnader gjør dette produktet mye dyrere enn oppgitt pris. Når kontaktet, Bitmain uttalt at de har en ny fraktmetode (4PX) som reduserer kostnadene for frakt med mer enn 70% til enkelte land i forhold til vanlige ekspressfrakttjenester. Den Antrouter R1 selges også på Newegg.com for en pris på $ 49 og frakte det fra USA. Denne prisen er bare $ 10 over prisen på nettsiden, som ikke inkluderer internasjonal frakt kostnader.
  • Noen brukere som har kjøpt produktet på Amazon hevder å ha mottatt et defekt produkt. Men de fleste vurderinger er positive.

Dommen - er Antrouter R1 verdt pengene?

Hvis du er ute etter å få pengene dine er verdt å holde seg borte fra denne enheten. Det vil bare koste mer enn en enkel nettverksruter og sjansene er det vil aldri få inn noen fortjeneste. Men hvis du føler deg heldig og ønsker å kjøpe en billig levetid lodd til Bitcoin mining tombola dette virker som en god avtale. Personlig tror jeg ideen er ganske kult, selv om det ikke ender opp med gruvedrift noen mynter...

Relaterte nyheter


Post Tacocoin

Binans gjennomgang: Er det en Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

GreenAddress.it anmeldelse

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading gjennomgang

Post Tacocoin

Bitbay anmeldt: Kjøp Bitcoins i Polen

Post Tacocoin

2017 Best Bitcoin Desktop Wallets - 4 lommebøker anmeldt (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

KeepKey mot TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet gjennomgang

Post Tacocoin

Min BTCJam investering gikk akkurat bust

Post Tacocoin

Web Mining - tjene penger på nettstedet ditt gjennom brukernettlesere

Post Tacocoin

Hvilket er den beste Bitcoin-lommeboken?

Post Tacocoin

Bitclub Nettverk gjennomgang og analyse

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor anmeldt - er det så trygt?

Post Tacocoin

Coinomi review - En mobil lommebok til flere kryptokurver