2017s beste Bitcoin lommebøker for din Android Mobile Device anmeldt | Norwegian.globalsciencecollaboration.org

2017s beste Bitcoin lommebøker for din Android Mobile Device anmeldt

2017s beste Bitcoin lommebøker for din Android Mobile Device anmeldt

Hvis du ønsker å lagre din første Bitcoins og du eier en Android-mobil enhet dette innlegget er for deg. Men før jeg gjennomgå de beste Android Bitcoin lommebøker der ute Jeg vil bare gi deg en advarsel.

Mobil lommebøker (Android, eller iOS) ikke er så sikker form for Bitcoin lommebøker. Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at mobile enheter har en tendens til å bli stjålet, mistet og bryte ned. Hvis du holder Bitcoins i en mobil lommebok, betyr det at den private nøkkelen er lagret på enheten, og derfor hvis enheten er ødelagt eller stjålet du får ikke tilgang til mynter.

Når det er sagt, du kan alltid lage en sikkerhetskopi for lommeboken din ved å bruke 12-24 ord frø setning vises til deg når du først installere lommeboken. Det er derfor det er viktig å holde dette frøet setning på et trygt sted og ut av andres rekkevidde, men din egen.

Hvis du er helt ny på Bitcoin se denne videoen om Bitcoin lommebøker, vil det trolig svare på en rekke spørsmål du allerede har:

Og nå for lommeboken vurderinger...

# 1 - Coinbase- Coinbase ER IKKE en Bitcoin lommebok

Vanligvis når folk tenker på Bitcoin lommebøker de synes om Coinbase. Men Coinbase er ikke en Bitcoin lommebok. Det er faktisk en utveksling som lar deg holde Bitcoins. I en blogg postwritten av Coinbase administrerende direktør Brian Armstrong, sier han

Vil du se Coinbase splitter skiftet fra å være en hybrid lommebok / utveksling til å fokusere på rent å være en detaljhandel og institusjonelle utveksling

Så mens Coinbase er fortsatt et billig sted å få Bitcoins, vennligst ikke anser det som en mobil lommebok. Coinbase ikke gir deg tilgang til din egen private nøkler eller privatliv, som vi har dekket i vår gjennomgang.

Den virke # 1 - mycel Android Bitcoin lommebok

MyCeliumis en populær mobil app lommebok som inneholder et vell av avanserte personvern og sikkerhet. Ja, lommeboken kan være litt komplisert for nybegynner brukere, men det er fortsatt en av de sikreste og raskeste på markedet. Som åpen kildekode programvare, er mycel stadig oppgradert.

Lommeboken ikke har en web eller desktop-grensesnitt betyr mynter kan nås bare gjennom din mobil lommebok. Den gode nyheten er at du kan bruke mycelium sammen med en maskinvare lommebok for å få maksimal sikkerhet for myntene dine.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin lommebok

BreadWalletis trolig en av de enkleste Bitcoin Android lommebøker rundt. Kildekoden til Breadwallet er åpen, og det er bare helt grunnleggende “send” og “få” alternativer omtalt i lommeboken.

Dette vil være svært enkelt for folk å venne seg til på den ene siden, men på den andre, forlater lommeboken eksponert uten avansert beskyttelse på plass. BreadWallet har en mobil versjon for Android og for iOS.

# 3 - Copay Android Bitcoin lommebok

Copayis en åpen kildekode multisig lommebok laget av Bitpay. Multisig, står for multisignature, og det betyr at lommeboken krever en viss mengde mennesker til å godkjenne en transaksjon før den utføres. Nesten som en delt lommebok (du kan

Relaterte nyheter


Post Tacocoin

Bittrex gjennomgang - Ett kritisk problem du trenger å vite om

Post Tacocoin

MinerGate gjennomgang: Er det en Legit Mining Operation?

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-sammenligning

Post Tacocoin

Mining mot å kjøpe Bitcoins - Hvor vil $ 10k få deg?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner gjennomgang: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Er det verdt det?

Post Tacocoin

Electrum Wallet vurdert: Personlige og Reddit vurderinger

Post Tacocoin

Den beste Litecoin gruvedrift maskinvare - Antminer L3 Scrypt Miner gjennomgang

Post Tacocoin

Best Bitcoin Wallet for 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Post Tacocoin

Leter du etter et Bitcoin-alternativ? Her er 6 mynter å vurdere

Post Tacocoin

Luno (tidligere BitX) Bitcoin Exchange og lommebok anmeldt

Post Tacocoin

Gi gave av Bitcoin til jul - Bitcoin gave ideer

Post Tacocoin

Best Ethereum Wallet (2018 oppdatering) - 5 alternativer vurdert